![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGOS_TBl9bXfhfm5mk7zsBl5v9D5td3t3qnjMTLWM7IghGYo38NSj1Oa2B5-koELVWQa_QdaNJXe1bkO4pGlOhpCY8424AFfa3kqRVQbwQ_cIhDrDCsDldYVZ5UF4K41OCe4ivO4Zx-Zo/s400/anekshghta.jpg)
Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα…
Πριν από 170 χρόνια, όταν η Ινδία ήταν ακόμα βρετανική αποικία, οι αυτόχθονες έπιναν νερό, μέσα στο οποίο διέλυαν μικρές ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών – από πιο ήπιες, όπως η γρίπη, έως σοβαρότερες ασθένειες, όπως η χολέρα και η μαλάρια.