Πολλά είναι τα είδη της μπίρας, γύρω στα 50, με διαφορετικές γεύσεις
και χαρακτηριστικά. Ο βασικός παράγοντας της κατηγοριοποίησης της μπίρας
εξαρτάται από το είδος της ζύμωσης κατά την παραγωγή της. Επίσης,
δευτερεύοντες παράγοντες είναι ο τρόπος παραγωγής και ο τόπος
προέλευσης. Λίγοι γνωρίζουμε πολύ καλά όλα τα είδη τις μπίρας, με
αποτέλεσμα να γίνεται και πιο δύσκολη η επιλογή της καταλληλότερης.
Παρακάτω θα βρείτε ένα βασικό διαχωρισμό των ειδών με τα χαρακτηριστικά
τους.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)
-
Είναι η εποχή φαίνεται… βρήκα άλλο ένα καταπληκτικό ντοκουμέντο, το οποίο ήθελα να μεταφράσω και ν’ανεβάσω, παρόλο που είναι 12 ...
-
Το βιβλίο με τις «προφητείες» του Jacques Attali για την Νέα Παγκόσμια Τάξη Με αφορμή την είδηση της χρηματοδότησης της νομιμοποίησης ...
-
Προσοχή το κείμενο δεν είναι για θνητούς και μη σκεπτόμενους! (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ) που θα τους φανούν τρελά όλα αυτά γιατί έτσι τους έχου...