Αποκάλυψη δυναμίτης από τον Ιωάννη Λαμπρόπουλο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!!! ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ “BUILDERBERG” - “ILLUMINATI”!! Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Πριν αποκαλύψουμε τον Ευρωπαϊκό σχεδιασμό για την Ελληνική χρεοκοπία, πρέπει να αναφέρουμε περιληπτικά τους λόγους που κρατούν την Ελλάδα ακόμα όρθια, ενώ η Ιταλία και η Γαλλία μας πέρασαν και σήμερα έχουν βουλιάξει οικονομικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει στάση πληρωμών του δημοσίου, κάτι που εμείς δεν το έχουμε δει ακόμα.

Οι λόγοι που δεν χρεοκοπήσαμε ακόμα, ενώ έχουμε βρεθεί στην κατάσταση της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας (“default”) από τον Νοέμβριο του 2011, είναι βασικά δύο και ο ένας είναι το κοινό νόμισμα. Δεν υπήρχε δηλαδή ο ασφαλής μηχανισμός που θα προστάτευε την Ευρώπη από την Ελληνική χρεοκοπία, αλλά αν ήθελαν θα τον είχαν δημιουργήσει. Αλλά δεν ήθελαν, γιατί ο κύριος και πιο βασικός λόγος είναι η ΑΠΛΗΣΤΙΑ των Ευρωπαίων εταίρων μας. Βρήκαν δηλαδή την Ελλάδα σαν μία ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να πλουτίσουν περισσότερο οι Εβραίοι τραπεζίτες τους.