Πολλά είναι τα είδη της μπίρας, γύρω στα 50, με διαφορετικές γεύσεις
και χαρακτηριστικά. Ο βασικός παράγοντας της κατηγοριοποίησης της μπίρας
εξαρτάται από το είδος της ζύμωσης κατά την παραγωγή της. Επίσης,
δευτερεύοντες παράγοντες είναι ο τρόπος παραγωγής και ο τόπος
προέλευσης. Λίγοι γνωρίζουμε πολύ καλά όλα τα είδη τις μπίρας, με
αποτέλεσμα να γίνεται και πιο δύσκολη η επιλογή της καταλληλότερης.
Παρακάτω θα βρείτε ένα βασικό διαχωρισμό των ειδών με τα χαρακτηριστικά
τους.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)
-
Είναι η εποχή φαίνεται… βρήκα άλλο ένα καταπληκτικό ντοκουμέντο, το οποίο ήθελα να μεταφράσω και ν’ανεβάσω, παρόλο που είναι 12 ...
-
Ο Στάλιν κατά τα τελευταία έτη της ζωής του είχε επιδείξει έντονη αντισημιτική δράση. Από την άλλη, η μη ύπαρξη δημόσιας δήλωσής του ...
-
Με αφορμή την καταπληκτική ταινία του Netflix unorthodox, είχα λίγο μπερδευτεί με το πόσες διαφορετικές φυλές - εθνότητες έχουν οι Εβραίοι, ...