Μάθετε τα πάντα για τους Αεροψεκασμούς από το κ. Νίκο Κατσαρό επιστημονικό συνεργάτη του Ινστιτούτου “Δημόκριτος” και πρώην πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

Κ. Κατσαρέ θέλουμε πραγματικά να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνετε...  δίνοντας τη συνέντευξη αυτή στο pentapostagma.gr. Η συνέντευξη αυτή ήταν ένα μόνιμο αίτημα των αναγνωστών μας, οι οποίοι κρέμονται κυριολεκτικά από το στόμα σας για ένα θέμα πάρα πολύ σημαντικό για τις ζωές των παιδιών μας αλλά και όλων μας...

Ήξερες αυτά τα γεγονότα; - Είμαι σίγουρος ότι δεν ήξερες μέχρι τώρα.

Ο Θάνατος είναι ένα ßέßαιο γεγονός στη ζωή µας, αλλά η Αγία Γραφή µιλάει για αιώνιο θάνατο. Αυτά που θα διαßάσεις ίσως να έχουν αντίκτυπο σε σένα...

Απίστευτο βίντεο με την ημερήσια εναέρια κυκλοφορία !

Το ...μποτιλιάρισμα των ουρανών μοιάζει πολύ χειρότερο απ΄ αυτό που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στους δρόμους! Η εικόνα στο βίντεο δείχνει μία καθημερινή μέρα (24ωρο) στο κόσμο. Δείτε πόσα αεροπλάνα πετούν!

H FEMA έβγαλε προειδοποιητικά σποτάκια στην τηλεόραση προκειμένου να προετοιμάζετε ο κόσμος για την περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Να έχει Απόθεμα σε τρόφιμα, νερό και διάφορες προμήθειες! Αυτό είναι ένα σποτ από την FEMA που νομίζω ότι ήταν σημαντικό να ανεβάσω. Υπάρχουν τόσων πολλών ειδών καταστροφές που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή, που θα ήταν πολύ σοφό να προετοιμαστείτε για οτιδήποτε.

Τράγκας και πάλι... μαινόμενος!

Ο Γ. Τράγκας λάβρος κατά πάντων στον Γ. Παπαδάκη (10/01/2012)... video

Όλοι μιλούν για χρεοκοπία, εκτός του … Λ. Παπαδήμου

Ο ένας μετά τον άλλο οι διεθνείς οίκοι και αναλυτές μιλούν όλο και περισσότερο για χρεοκοπία της Ελλάδας, την ίδια στιγμή που ο κ. Παπαδήμος είναι αισιόδοξος για την πορεία του PSI. Κάποιοι μας δουλεύουν δηλαδή ή ακόμη κι αν το κούρεμα γίνει εθελοντικά σε λίγους μήνες θα τεθεί ξανά θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.