Μια παλιά ιστορία που εξηγεί γιατί είμαστε ανιστόρητοι

του Κώστα Βαξεβάνη
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Κι ο λαϊκισμός ένας μεγάλος εχθρός. Αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερος από τον εαυτό μας. Αυτόν τον “εθνικό” εαυτό μας που μας δικαιολογεί πάντα αφού πρώτα μας τοποθετήσει στον υψηλό θρόνο απ όπου όλοι και όλα, τα ξένα, των άλλων, φαίνονται υποδεέστερα. Αρκεί να μην χρειάζεται να μετρήσουμε με συγκεκριμένα μέτρα.

Ή είναι όλοι στην Βουλή τρελοί, ή προδότες, ή κάποιος τους εκβιάζει και τους απειλεί...

Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων (συνεδρίαση 12-2-12).
Να καλέσει κάποιος, δημόσια, την Παναρίτη, να ακούσει τι είπε σ'αυτό το βίντεο, και μετά να δώσει εξηγήσεις. Θεωρώ ότι είναι το πρώτο θέμα αυτήν την στιγμή, η ομιλία αυτή της Παναρίτη.

Τι είναι αλήθεια η Μαργαρίνη;

Λέγεται πως η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση.

1,5 χρόνο στον Κορυδαλλό ο Βενιζέλος, (Απίστευτη καταγγελία Καλαμούκη), διαβάστε... ποιοι μας κυβερνάνε!

Τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο, τον ξέρω από τα φοιτητικά μας χρόνια, στη Θεσσαλονίκη. Ανήκαμε στην ίδια φοιτητική παράταξη. Στην «Προοδευτική Παράταξη Νέων, Σαρλ Ντε Γκόλ». Μετά το πανεπιστήμιο χαθήκαμε. Τον ξαναβρήκα μια μέρα, τυχαία, όταν είχε βγει από την φυλακή.