Φούρνοι μικροκυμάτων και καρκίνος

Ο παραδοσιακός τρόπος μαγειρέματος θερμαίνει το φαγητό από έξω προς τα μέσα,σύμφωνα με την φυσική λειτουργία της θερμοδυναμικής. Παρά το γεγονός ότι το μαγείρεμα γενικά καταστρέφει θρεπτικά συστατικά και ένζυμα, το κανονικό μαγείρεμα δεν προκαλεί τόση καταστροφή όσο ο φούρνος μικροκυμάτων.

Η μικροκυματική ακτινοβολία θερμαίνει από μέσα προς τα έξω. Πως επιτυγχάνεται αυτό;

Σύμφωνα με τον σουηδό ερευνητή Hans Hertel "Τα τεχνικά παραγόμενα μικροκύματα βασίζονται στην αρχή του εναλλασσόμενου ρεύματος. Τα άτομα, τα μόρια και τα κύτταρα που βάλλονται από αυτή την σκληρή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, αναγκάζονται να αντιστρέψουν την πολικότητά τους 1 με 100 δισεκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άτομα, μόρια ή κύτταρα που να μπορούν να αντέξουν μια τέτοια βίαιη, καταστρεπτική δύναμη για οποιαδήποτε παρατεταμένη χρονική περίοδο, ούτε καν στο χαμηλό ενεργειακό εύρος των milliwatts. Με αυτόν τον τρόπο παράγεται η θερμόμητα στο μαγείρεμα με μικροκύματα. Η δομή των μορίων νερού της τροφής σπαράσσεται με αποτέλεσμα την έντονη παραμόρφωσή τους.."

Καρκίνος: το καλά κρυμμένο μυστικό

Λένε ότι δεν υπάρχει καμία θεραπεία για αυτό το "κακό" τα πάντα είναι συνδεδεμένα, τα πάντα είναι σχετικά, με βιομηχανία τροφίμων - φαρμάκων. Πάνω από 8 δεκαετίες η ανακάλυψη! Και κανείς δεν σου είπε ότι η αιτία μιας από της μεγαλύτερες ασθένειες την δημιουργούν οι τροφές, η ασθένεια "καρκίνος" μπορεί να αποφευχθεί 99,99%

Το 1931 ο επιστήμονας Otto Heinrich Warburg (1883-1970) έλαβε το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη της κύριας αιτίας του καρκίνου στη διατριβή του « Η κύρια αιτία και η πρόληψη του καρκίνου. " Σύμφωνα με τον κ. Warburg, ο καρκίνος είναι το αποτέλεσμα των αντί φυσιολογικών και θρεπτικών ουσιών στον τρόπο ζωής.