Αυτό που έρχεται δεν είναι πόλεμος είναι κάτι πιο μεγάλο !

Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Η επικρατούσα άποψη είναι πως οι τόσο μεγάλες οικονομικές κρίσεις ιστορικά αποδεδειγμένα καταλήγουν σε πόλεμο για να επανεκκινήσει η οικονομία με νέους όρους.

Σήμερα όμως ζούμε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση, δεν είναι η ανθρωπιστική κρίση, είναι η διατάραξη των φυσικών ισορροπιών και η αντικατάσταση φυσικών φαινομένων από τεχνητά.

Οι εκλογές έχουν κλειδώσει για τις 7 Ιουνίου. Αλλά έρχεται και κρυφός άσσος από... Αμερική

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Χριστός Ανέστη.

Ένα πράγμα που είναι πολύ επικίνδυνο στον άνθρωπο είναι η αμνησία, γιατί αν το παρόν το δεις αποστασιοποιημένο από το παρελθόν, τότε έχεις χάσει την αλήθεια. Γνωρίζω πολύ καλά πως δεχόμαστε εδώ και χρόνια έναν πόλεμο με διάφορα όπλα, που χτυπάνε τον εγκέφαλο και την μνήμη.

Μέσα σε αυτόν, συμμετέχουν και τα ΜΜΕ που μεταδίδουν πάρα πολλές ειδήσεις, με εναλλασσόμενα θέματα διαφορετικής σοβαρότητας, για να μπερδεύεται ο εγκέφαλος και να χάνει την κριτική ικανότητα της αξιολόγησης, αυτών που ακούει ή διαβάζει. Αυτό το μπέρδεμα τα ισοπεδώνει όλα μέσα στο μυαλό μας και μετά δεν θυμόμαστε τίποτα. Γι’ αυτό και δικαιολογώ την αμνησία των Ελλήνων. Αλλά έχω και υποχρέωση να υπενθυμίζω κάποια πράγματα για να μην τα ξεχνάμε τελείως και χάνουμε την αλήθεια.