Γεώργιος Γκιόλβας: Οι Έλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή!


Προσοχή το κείμενο δεν είναι για θνητούς και μη σκεπτόμενους! (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ) που θα τους φανούν τρελά όλα αυτά γιατί έτσι τους έχουν μάθει! στο παρακάτω κείμενο όλα αυτά που λέει μερικά έχουν αποδειχτεί και άλλα είναι γραμμένα σε αρχαία κείμενα (ΟΣΑ ΣΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΧ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΙΑΣ ΚΤΛ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΡΧΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΘΕΟΥ) μόνο οι ψαγμένοι τα ξέρουν, οι άλλοι ας περιμένουν να τους σώσει ο ύψιστος που τους πάσαραν οι Εβραίοι! (ύψιστος στο ισλάμ σημαίνει Αλλάχ!)

Σας είπα, πίσω από το Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα και τις μεγάλες εταιρείες που κυβερνούν μεγάλο μέρος του κόσμου, βρίσκεται ο Διεθνής Σιωνισμός.

Ποιός ήταν ο Γιώργος Γκιόλβας; Τι έχει κάνει η δικαιοσύνη με το θέμα;

Παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους Έλληνες διότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Ποιοι είναι οι προδότες της χώρας που δεν έχουν τιμωρηθεί ακόμη;

Αν το οπλικό σύστημα Artemis είχε ολοκληρωθεί σε Ελληνικά χέρια σήμερα θα μιλούσαμε για μια σύγχρονη Ελληνική βιομηχανία οπλικών συστημάτων

Ο Γιώργος Γκιόλβας είναι Έλληνας και γεννήθηκε στη Θεσσαλία το 1920.

Πρίν ακόμη πάρει το πτυχίο του μηχανολόγου και του πυρηνικού φυσικού, πήρε το πρώτο δίπλωμα από το Διεθνές Γραφείο Εφευρέσεως στην Ελβετία με την υπογραφή του Αϊνστάιν για την πρωτοποριακή του θεωρία πάνω στη σύντηξη της ύλης αλλά και τη φωτοδέσμη πλάσματος. Είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια με το ΚΠΕ “Δημόκριτος”, με τη ΝΑΣΑ αλλά και το ΝΑΤΟ. Πρωτοστάτησε επίσης στην ίδρυση του Στρατιωτικού Κέντρου Επιστημονικών Μελετών και του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Από το 55 δημιούργησε ένα δικό του πυρηνικό εργαστήριο και το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών στην Αθήνα.

Ο μεγαλύτερος εχθρός του καρκίνου είναι το...

Είναι μία από τις πιο πολύτιμες τροφές με αναρίθμητες έρευνες να εκθειάζουν τις ευεργετικές του ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τώρα, μια νέα έρευνα από το Ινστιτούτο Obesity Research and Program Evaluation του πανεπιστημίου Texas A&M στις ΗΠΑ, έρχεται να εξυψώσει ακόμα περισσότερο το μάνγκο, αφού διαπίστωσε ότι οι πολυφαινόλες που περιέχει περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων.

Με επικεφαλής την δρ Susanne Talcott, οι ερευνητές εξήγαγαν πολυφαινόλες από μάνγκο της ποικιλίας Keitt και τις χρησιμοποίησαν σε “in vitro” διαδικασία σε δείγμα καρκινικών κυττάρων (από καρκίνο του μαστού), αλλά και υγιών κυττάρων.