ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ.

Ένα συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ που εξηγεί γιατί όλα τα κράτη του κόσμου χρωστάνε τόσα χρήματα ώστε να μην ξεχρεώσουν ποτέ, και πώς οι αργυραμοιβοί μέσω των κεντρικών τραπεζών ελέγχουν τα έθνη.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

Για δείτε τα μπουμπούκια μας...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Χούντα το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).

-Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

ΣΟΣ! - ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 8.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ακόλουθο βίντεο είναι απο την ορκομωσία του προέδρου Παπούλια το 2006. Τον προσφωνεί η τότε πρόεδρος της βουλής Αννα Ψαρούδα Μπενάκη.  Είναι τραγικό το γεγονός ότι το βίντεο αυτό έχει μόνο 8.300 προβολές εδώ και 5 χρόνια.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 300 ΕΤΩΝ...

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν από αύριο το πρωί." Henry Ford

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΓΑΠ

Απίστευτες δηλώσεις έχουν κάνει τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Παπανδρέου αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και η Ντόρα Μπακογιάννη νυν ΥΠΕΞ και απο οτι λέγεται αυριανή αρχηγός της ΝΔ.
Ακουλουθώντας λοιπόν τα χνάρια των υπολοίπων "Νεοταξικών" πολιτικών

Το ΠΑΣΟΚ του... Ροκφέλερ!

Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον Ροκφέλερ, το 1974
Tο μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο παλαιός πολιτικός κόσμος - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμμία σχέση με τους παλαιούς άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής. Διάφορα σκοτεινά κέντρα - εκτός και εντός Ελλάδος - είχαν εργασθεί από μακρού χρόνου, ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με την "νέα τάξη πραγμάτων".

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΩΝ

Δημοσιεύτηκε πριν από μερικά τεύχη στην εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ»(στήλη "Κοινός Νούς") και στη συνέχεια το πήραμε απο το blog http://esxatianasxesi.blogspot.com και το δημοσιεύσαμε και εμείς ότι ο κύριος Στέφανος Ματθίας είχε τοποθετηθεί επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και ήταν εβραϊκής καταγωγής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το blog αυτό σκοπό έχει να ενημερώσει για τα τεκτενόμενα που συμβαίνουν στη χώρα μας. Το blog δεν είναι δημοσιογραφικό. Αντιγράφει επιλεγμένα... ειδήσεις ή κείμενα από άλλα blogs με σκοπό να φιλτράρετε μόνοι σας, τι από αυτά που αναρτώνται αγγίζουν την αλήθεια ή μη.
ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
pcathome1@gmail.com