Ο άνθρωπος αυτός είναι άκρως επικίνδυνος για όλη την Υφήλιο!

Ολοι πλέον, ακόμη και οι πιο "δικοί του" άνθρωποι, το έχουν καταλάβει. Οσο για τους Ευρωπαίους "εταίρους" μας, ΑΥΤΟΙ κι αν το έχουν αντιληφθεί. Ο άνθρωπος αυτός είναι άκρως επικίνδυνος όχι μόνο για τη χώρα του, αλλά και για όλη την ...Υφήλιο!

Tα λέει όλα...

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός... Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια. ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Κατι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Έλληνες. Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύει. Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ. είναι όμως έτσι; για να δούμε.

Από εμάς εξαρτάται αν …θα τους αφήσουμε!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Το’χει η μοίρα του Ελληνισμού στην μακρόχρονη ιστορία του να βρίσκεται αντιμέτωπος με μεγάλες δυνάμεις που θέλουν να... τον εξαφανίσουν από προσώπου γης. Ναι μοιάζει καταραμένος αυτός ο τόπος μια και αναρωτιέται κανείς γιατί είναι πάντα “στόχος” αλλά συνάμα είναι και ευλογημένος γιατί στο τέλος τα καταφέρνει και επιζεί.