ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΤΑΡΑΜΠΙΤΣ

Από το Σερβικό βιβλίο «Προφητείες από την Κρέσνα» μετάφραση απο τα Αγγλικά

Τα ακόλουθα είναι λίγα αποσπάσματα από τις προφητείες του Δίκαιου Ντιμίτρι Τάραμπιτς (καταγράφηκαν γύρω στο 1850). Ήταν ένας αγράμματος Σέρβος χωρικός που έζησε με έναν υπερβολικά ευσεβή ερημιτικό τρόπο στα μέσα του 19ου αιώνα, οι περισσότερες προφητείες του καταγράφηκαν από τον νονό του, τον ιερέα Πατέρα Ζαχαρία. Εδώ έχουμε αποσπάσματα από κείμενα που ασχολούνται με έναν μεγάλο πόλεμο μπροστά μας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλές από τις προφητείες του, του 20ου αιώνα, ειδικά εκείνες που περιλαμβάνουν τη Σερβία, έχουν βγει αληθινές.

Ο Μπιλ Κλίντον έφερε άρον-άρον τον Μανουέλ Μπαρόζο στην Ελλάδα!

του Γιώργου Αδαλή
Συνδύασε άραγε κανείς την σχεδόν ταυτόχρονη έλευση στην Ελλάδα των Μπιλ Κλίντον και του Ζοσέ Μαουέλ Μπαρόζο; Προσωπικά, δεν διάβασα κάτι ακόμη! Θεωρώ όμως ότι οι δύο μεγαλόσχημοι επισκέπτες, όχι απλά δεν ήρθαν τυχαία στην χώρα, αλλά ο ένας έφερε τον άλλον στα πλαίσια ενός ιδιότυπου ανταγωνισμού που έχει ξεκινήσει στις δυο πλευρές του Ατλαντικού, σχετικά με το ποιος θα επικρατήσει στην «Μετα-Κατοχική» Ελλάδα, όταν δύσει το ευρωπαϊκό άστρο της Μέρκελ!

Το Αποσταγμένο Νερό Είναι η Πηγή της Νεότητας

του Andrew Norton Webber
Σύμφωνα με τον Andrew Norton Webber, τα ωφελήματα το να πίνει κανείς 4 λίτρα αποσταγμένο νερό την ημέρα περιλαμβάνουν αποτελέσματα τύπου «πηγής της ζωής». Ακόμη τα γκρίζα μαλλιά αποκτούν το αρχικό τους χρώμα, πετάτε τα γυαλιά πρεσβυωπίας, εξαφανίζονται οι ρυτίδες, σταματά η αρθρίτιδα, φεύγει η κατάθλιψη, η σχιζοφρένεια, η στενοχώρια.