Μάθετε με τι τρέφονται τα καρκινικά κύτταρα ώστε να τα αποφεύγετε!

Αφού επί σειρά ετών ο κόσμος γνώριζε ότι η χημειοθεραπεία είναι ο μόνος τρόπος προσπάθειας (τονίζουμε “ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ”) καταπολέμησης του καρκίνου, το JOHNS HOPKINS HOSPITAL επιτέλους ισχυρίζεται ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος.

1. Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα καρκινικά κύτταρα δεν φαίνονται στις συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα δισεκατομμύρια. Όταν ο γιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς ότι δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι αδύνατη η ανίχνευση των καρκινικών κυττάρων στις εξετάσεις τους, επειδή ο αριθμός τους δεν ανέρχεται καν στο ανιχνεύσιμο ποσό.

Lifestraw: Ένα...καλαμάκι που φτιάχτηκε για να σώζει, ζωές.

Περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι – το ένα έκτο του παγκόσμιου πληθυσμού – είναι χωρίς πρόσβαση σε ασφαλή υδροδότηση. Αυτή την στιγμή, περίπου το ήμισυ των φτωχών σε όλο τον κόσμο, υποφέρουν από ασθένειες λόγω του μολυσμένου νερού, εκ των οποίων πάνω από 6.000 (κυρίως παιδιά) πεθαίνουν κάθε μέρα από την κατανάλωση μη ασφαλούς πόσιμου νερού. Οι πιο δολοφονικές ασθένειες στον κόσμο, όπως η χολέρα και ο τυφοειδής πυρετός οφείλονται στην κατανάλωση μολυσμένου νερού.