Τα 5 καλύτερα φυσικά αντιβιοτικά που καταστρέφουν τους Υπερ-ιούς

Ο Sir Alexander Fleming ανακάλυψε την αντιβακτηριδιακή δύναμη της μούχλας την Penicillium notatum το 1928. Αν και ήταν ένας φυσικός θεραπευτικός παράγοντας αποτελεσματικός στο να καταστρέφει τον Χρυσίζοντα Σταφυλόκοκκο και άλλα ισχυρά βακτήρια. Η φαρμακευτική βιομηχανία άρπαξε την γενναιοδωρία της φύσεως και έγινε «χρησιμοποιώντας πολλαπλές άλλες εφευρέσεις των μεγάλων Φαρμακευτικών Εταιρειών» ο εφιάλτης των μοντέρνων αντιβιοτικών, προκαλώντας τόσα προβλήματα στην ανθρωπότητα, όσα προσπαθούσε να θεραπεύει.

«Εμφιαλωμένη Ζωή»: Η αλήθεια για την επιχείρηση νερού της Νεστλέ

Μια νέα ταινία – ντοκιμαντέρ φέρνει την γιγαντιαία εταιρεία τροφίμων Nestle, προ των ευθυνών της, σχετικά με τις πρακτικές της στην εμφιάλωση νερού. Οι επικριτές λένε ότι η πολυεθνική είναι πολύ απασχολημένη στην εξόρυξη των υπόγειων υδάτων για τα εμφιαλωμένα νερά της, αφήνοντας τους ντόπιους, συχνά σε φτωχές γωνιές του κόσμου, με τα βρώμικα υπολείμματα.

Σελήνιο Το Μοναδικό

Σελήνιο, το Μοναδικό μεταλλικό στοιχείο που κρατά τον άνθρωπο νέο, υγιή, δυνατό. Γιατί χρειαζόμαστε Σελήνιο για να σταματήσουμε τη γήρανση και την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος: Αν δεν παίρνουμε αρκετό Σελήνιο, τα κύτταρα μας είναι ευάλωτα στους ιούς, στον καρκίνο, στις καρδιοπάθειες και άλλα συμπτώματα επιταχυμένης γήρανσης. Για να διατηρήσουμε τη νεότητα μας πρέπει να παίρνουμε χαμηλής συγκέντρωσης συμπληρώματα Σεληνίου, όπως κάνουν πολλοί ερευνητές, γνώστες και έξυπνοι άνθρωποι, που ξέρουν να αναλαμβάνουν ΕΥΘΥΝΗ.