Γιατί η αγορά δεν θα ανακάμψει.

Για να αγοράσει κάποιος ένα σπίτι πρέπει να έχει λεφτά. Αν δεν υπάρχουν τα χρήματα , (είτε λόγω ανεργίας είτε της φορολογίας είτε της συρρίκνωσης του εισοδήματος) όχι μόνο δεν μπορεί να αγοράσει αλλά θα πρέπει να πουλήσει -ότι έχει- για να ζήσει.

Η Στάχτη και οι χρήσεις της !

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Η Αλισίβα είναι η γνωστή μας στάχτη ή το σταχτόνερο καλύτερα. Το καλύτερο απορρυπαντικό που επινόησε ποτέ ο άνθρωπος. Καθαρίζει, λευκαίνει και απολυμαίνει σε βάθος. Κάνει τα πιάτα μας να τρίζουν από καθαριότητα και όχι μόνο τα πιάτα, αλλά όλα τ’ αγγεία. Καθαρίζει τα πάντα. Ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Βράστε την στάχτη με νερό, και τρίψτε με αυτό οτιδήποτε θέλετε να καθαρίσετε. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Καθαρίζει ακόμα και τις σκουριές, που έχουν ποτίσει στα μάρμαρα. Απίστευτη καθαριότητα και υγιεινή!!!

Κώστας Σημίτης ή αλλιώς Ααρών Αβουρί

Ο Κώστας Σημίτης κανονικά λέγετε Ααρών Αβουρής.ο πρώην πρωθυπουργός πάντρεψε τη μεγαλύτερη κόρη του Φιόνα -που ζει μόνιμα στο Λονδίνο- με Εβραίο και μάλιστα, όπως λέγεται, ο γάμος έγινε σε συναγωγή... Και σε δημοσίευμα έγκριτης πρωϊνής εφημερίδας το όνομα του παππού του αναφέρεται ως Ααρών Αβουρή.