Όταν η συνομωσιολογία γίνεται πραγματικότητα...!

Γράφει ο Πυθαγόρας
Σε μια πρόσφατη ομιλία του ο Νίκος Λυγερός ξάφνιασε όλους εμάς τους συνομωσιολόγους λέγοντας "ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ" . Απέδωσε όλα τα κακά που μας συμβαίνουν στο ότι οι πολιτικοί μας είναι "κότες" που φοβούνται το πολιτικό κόστος και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επανεκλεγούν . Επίσης είπε οτι άν καθίσεις και εξηγήσεις στους πολιτικούς πώς έχει η κατάσταση θα πεισθούν και θα πράξουν το σωστό.

Σας είπαν την μισή αλήθεια.

Πριν από τις εκλογές οι μνημονιακοί μας έλεγαν ότι αν δεν τους ψηφίσουμε θα βγούμε από το ευρώ, θα έρθει η δραχμή, θα υποτιμηθεί 50%, θα πεινάσουμε, θα μείνουμε από καύσιμα και φάρμακα, δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις.

Πάμε για πτώχευση εντός Ευρώ το Δεκέμβρη;

Η κατάργηση των εφόρων σε όλη τη χώρα βγάζει είδηση ή διάδοση. Πέντε τουλάχιστον απερχόμενοι διευθυντές μεγάλων εφοριών μιλώντας στο spirospero.gr, είπαν ότι: Η ανεξήγητη αιφνίδια κατάργηση όλων των διευθυντών, υποδιευθυντών και τμηματαρχών σε όλες τις εφορίες της χώρας, προαναγγέλλει «πτώχευση της Ελλάδας εντός Ευρώ», η οποία «θα γίνει πράξη στις 6 Δεκεμβρίου του 2012».