Καρκίνος: το καλά κρυμμένο μυστικό

Λένε ότι δεν υπάρχει καμία θεραπεία για αυτό το "κακό" τα πάντα είναι συνδεδεμένα, τα πάντα είναι σχετικά, με βιομηχανία τροφίμων - φαρμάκων. Πάνω από 8 δεκαετίες η ανακάλυψη! Και κανείς δεν σου είπε ότι η αιτία μιας από της μεγαλύτερες ασθένειες την δημιουργούν οι τροφές, η ασθένεια "καρκίνος" μπορεί να αποφευχθεί 99,99%

Το 1931 ο επιστήμονας Otto Heinrich Warburg (1883-1970) έλαβε το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη της κύριας αιτίας του καρκίνου στη διατριβή του « Η κύρια αιτία και η πρόληψη του καρκίνου. " Σύμφωνα με τον κ. Warburg, ο καρκίνος είναι το αποτέλεσμα των αντί φυσιολογικών και θρεπτικών ουσιών στον τρόπο ζωής.

Γιατί; Η μη-φυσιολογική διατροφή και η καθιστική ζωή, δημιουργεί στο σώμα μας, ένα περιβάλλον οξύτητας που αυτό με τη σειρά του, προκαλεί την εκδίωξη του οξυγόνου από τα κύτταρα. Ο κ. Warburg δήλωσε:

"Η έλλειψη οξυγόνου και η οξέωση είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: όπου έχετε το ένα, έχετε και το άλλο."
"Το οξυγόνο το απορρίπτουν οι όξινες ουσίες, ενώ οι αλκαλικές ουσίες προσελκύουν το οξυγόνο."
"Στέρηση οξυγόνου σε κύτταρο για 48 ώρες μπορεί να το μετατρέψει σε καρκινικό."
"Όλα τα κανονικά κύτταρα έχουν μια απόλυτη ανάγκη για οξυγόνο. Τα καρκινικά κύτταρα όμως μπορούν να ζήσουν χωρίς οξυγόνο (αυτός είναι ένας κανόνας χωρίς εξαίρεση)".
"Καρκινικοί ιστοί είναι οι λιπώδης ιστοί, ενώ οι υγιείς είναι αλκαλικοί."

Όλα αυτά το 1931, οι επιστήμονες γιατροί τι μαθαίνουν άραγε τώρα μετά από τόσα χρόνια ;

Στο έργο του « Ο μεταβολισμός των όγκων », ο Warburg απέδειξε ότι όλες οι μορφές καρκίνου χαρακτηρίζονται από δύο βασικές προϋποθέσεις: οξέωση και υποξία (έλλειψη οξυγόνου). Επίσης, ανακάλυψε ότι τα καρκινικά κύτταρα είναι αναερόβια (δεν αναπνέουν οξυγόνο) και δεν μπορούν να επιβιώσουν υπό την παρουσία υψηλών επιπέδων οξυγόνου. Αντ' αυτού, επιβιώνουν με γλυκόζη όσο το περιβάλλον είναι χωρίς οξυγόνο.

Ως εκ τούτου, ο καρκίνος δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μηχανισμό άμυνας που έχουν ορισμένα κύτταρα του σώματος για να μείνουν ζωντανά σε ένα περιβάλλον που στερείται οξυγόνου και οξύ. Τα υγιή κύτταρα ζουν σε ένα αλκαλικό περιβάλλον, οξυγονωμένο, επιτρέποντας την κανονική λειτουργία. Με τη διαδικασία της πέψης, τα τρόφιμα δημιουργούν μια όξινη ή αλκαλική κατάσταση στον οργανισμό ανάλογα με την ποιότητα από πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη, μέταλλα και βιταμίνες.

Οξίνιση ή αλκαλοποίηση: Το αποτέλεσμα μετριέται με μια κλίμακα που ονομάζεται ρΗ, οι τιμές των οποίων είναι στην κλίμακα από 0-14, ενώ ένα ρΗ ουδέτερο είναι ρΗ 7. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς επηρεάζει την υγεία το οξύ και οι αλκαλικές τροφές, επειδή τα κύτταρα για να λειτουργούν σωστά και κατάλληλα, το ρΗ πρέπει να είναι ελαφρώς αλκαλικό.

Σε ένα υγιές άτομο το pH του αίματος είναι μεταξύ 7,40 και 7,45. Σημείωση αν το pH του αίματος πέσει κάτω από το 7 θα πέσει σε κώμα ή θα πεθάνει.

Σύμφωνα με τα παρακάτω, μπορείτε να δημιουργήσετε δύο λίστες των τροφίμων

Τα τρόφιμα που οξινώνουν το σώμα: 

Επεξεργασμένη ζάχαρη και όλα τα υπο-προϊόντα (το χειρότερο από όλα αυτά είναι ότι δεν έχει καμία πρωτεΐνη, καθόλου λίπος, δεν περιέχει μεταλλικά στοιχεία, ούτε βιταμίνες, μόνο επεξεργασμένους υδατάνθρακες και το pH της είναι 2.1, δηλαδή, είναι πολύ όξινο). Για αυτούς που τρώνε λάιτ μήπως και χάσουν κανένα κιλό, καλύτερα να σταματήσουν να τρώνε την επεξεργασμένη ζάχαρη και τα παράγωγά της!
Κρέας (όλα).
Το αγελαδινό γάλα και όλα τα παράγωγά του. (καλά έπινα μικρός από κατσίκα!)
Το εξευγενισμένο (ραφιναρισμένο) αλάτι
Ραφιναρισμένο αλεύρι και όλα τα παράγωγά του (γλυκά, μπισκότα, κ.λπ..).
Προϊόντα αρτοποιίας (περιέχουν κυρίως κορεσμένα λίπη, τη μαργαρίνη, το αλάτι, τη ζάχαρη και συντηρητικά).
Μαργαρίνη.
Soft.
Καφεΐνη.
Αλκοόλ
Ταμπάκο.
Φάρμακα.
Κάθε φαγητό που έχει μαγειρευτεί (το μαγείρεμα εξαλείφει οξυγόνο και οξύ μετασχηματισμών), συμπεριλαμβανομένων μαγειρεμένα λαχανικά.
Οτιδήποτε με συντηρητικά, χρωστικές, αρωματικές ουσίες, σταθεροποιητές, κλπ.: όλα τα συσκευασμένα τρόφιμα.


Αλκαλικά τρόφιμα (Υγιεινά και υπέρ της ζωής) 

Όλα τα ωμά λαχανικά (μερικά είναι όξινα, αλλά εντός του οργανισμού έχουν αλκαλοποιητές αντίδρασης και φέρνουν μαζί τους το αναγκαίο θεμέλιο για τη σωστή ισορροπία), όχι ψημένα.
Φρούτα, όπως τα λαχανικά, αλλά, για παράδειγμα το λεμόνι έχει ένα ρΗ περίπου 2.2, αλλά στο σώμα έχει εξαιρετική αλκαλοποιητή επίδραση (ίσως το πιο ισχυρό από όλα). Τα φρούτα παρέχουν υγιή ποσά οξυγόνου.
Σπόροι: Πέρα από όλα τα οφέλη, είναι ιδιαίτερα αλκαλικοί, όπως τα αμύγδαλα.
Σιτηρά: ελαφρώς όξινα, αλλά πολύ υγιεινά. Όλα θα πρέπει να τρώγονται μαγειρεμένα.
Μέλι (εξαιρετικά αλκαλικό).
Χλωροφύλλη των φυτών (οποιουδήποτε φυτού) είναι ιδιαίτερα αλκαλική (ιδιαίτερα aloe vera).

Το νερό είναι σημαντικό για την παροχή οξυγόνου "Χρόνια αφυδάτωση είναι η ρίζα των περισσότερων από τις εκφυλιστικές ασθένειες», λέει ο Δρ Feydoon Batmanghelidj

Η άσκηση οξυγονώνει ολόκληρο το σώμα σας, όχι ο καθιστικός τρόπος ζωής.

Αυτοκαθαρισμός αίματος είναι να μην πέσει σε μεταβολική οξέωση, εξασφαλίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία των κυττάρων, τη βελτιστοποίηση του μεταβολισμού. Ο οργανισμός πρέπει να λάβει από τις βάσεις των τροφίμων (ορυκτά) για να εξουδετερώσει την οξύτητα του αίματος του μεταβολισμού, αλλά και όλα τα τρόφιμα που αναφέρονται παραπάνω και να παρέχουν πολύ μικρή σε αντάλλαγμα αυτοκάθαρση στο σώμα, ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη. Λάβετε υπόψη ότι στο σύγχρονο τρόπο ζωής τα τρόφιμα αυτά καταναλώνονται κάθε μέρα του χρόνου. 

Σε αντίθεση με τα παραπάνω είναι εντελώς αδύνατο για έναν καρκίνο που πολλαπλασιάζεται στο σώμα ενός ατόμου να απελευθερώσει την οξύτητά του, τρέφεται με τροφές που παράγουν αλκαλικές μεταβολικές αντιδράσεις και αυξάνουν την κατανάλωση καθαρού νερού, αποφύγετε τα τρόφιμα που προκαλούν τέτοια οξύτητα, και τα τοξικά στοιχεία.

Σε γενικές γραμμές, ο καρκίνος δεν είναι μεταδοτικός ούτε κληρονομικός. Ο Mencken έγραψε:
Ο αγώνας της ζωής είναι κατά της κατακράτησης των οξέων. Η γήρανση, η έλλειψη ενέργειας, η κακή διάθεση, οι πονοκέφαλοι, οι καρδιακές παθήσεις, οι αλλεργίες, το έκζεμα, η κνίδωση, το άσθμα, τα νεφρά και η αρτηριοσκλήρωση είναι απλώς καταστάσεις που προκαλούνται από την συσσώρευση των οξέων.

Ο Baroody λέει στο βιβλίο του: Δεν έχει σημασία τα αμέτρητα ονόματα των ασθενειών. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλα προέρχονται από την ίδια αιτία. Πολλά όξινα απόβλητα στο σώμα.

Ο Δρ Ρόμπερτ δήλωσε: «Η υπερβολική αύξηση της οξύτητας στο σώμα είναι η αιτία όλων των εκφυλιστικών ασθενειών. Όταν η ισορροπία έχει σπάσει και το σώμα αρχίζει να παράγει και να αποθηκεύει περισσότερο οξύτητα και τοξικά αποβλήτα που πρέπει να αφαιρεθούν, στη συνέχεια, αναδεικνύονται διάφορες ασθένειες.

Τι γίνεται με τη χημειοθεραπεία;

Στην χημειοθεραπεία χρησιμοποιούνται άμεσα αλκαλικά αποθέματα για την εξουδετέρωση των οξέων, θυσιάζοντας μέταλλα (ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο), που είναι στα οστά, τα δόντια, τα νύχια, τις αρθρώσεις και τα μαλλιά. Γι' αυτό τον λόγο έχει παρατηρηθεί σε άτομα που λαμβάνουν αυτή τη θεραπεία, μεταξύ άλλων να πέφτουν με μεγάλη ταχύτητα τα μαλλιά. Για το σώμα δεν σημαίνουν τίποτα τα μαλλιά, αλλά ένα όξινο pH σημαίνει θάνατο.

Η βιομηχανία του καρκίνου και η χημειοθεραπεία είναι μια από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις που υπάρχουν σήμερα στην φαρμακοβιομηχανία και η βιομηχανία των τροφίμων είναι μια ζοφερή οικονομική οντότητα που εξυπηρετεί απόλυτα τα συμφέροντα της φαρμακοβιομηχανίας.

Αφήστε τα τρόφιμα να είναι το φάρμακό σας, το φάρμακο είναι τα τρόφιμα." Ιπποκράτης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου