Ένα άρθρο ΒΟΜΒΑ του Παναγιώτη Τραϊανού 11-11-11

Η μέρα που «παραδόθηκε» η Ελλάδα στις τραπεζικές δυνάμεις κατοχής. Σήμερα ξεκινάει και επίσημα η ελληνική αντίσταση στην Κυβέρνηση των Τραπεζιτών και Τοκογλύφων. Ο «κουκουλοφόρος» Εφιάλτης της νέας εθνικής προδοσίας είναι ο Αντώνης Σαμαράς. ...Με διαφορά ο μεγαλύτερος προδότης της μεταπολεμικής Ελλάδας.


Πάμε κατευθείαν στο Υ.Γ. που είναι σαν επίλογος. Όλο το κείμενο εδώ

Υ.Γ.
Περιμέναμε με «αγωνία» να δούμε την Κυβέρνηση, η οποία θα αποκαταστήσει την εικόνα του ελληνισμού στον Πλανήτη ...Την Κυβέρνηση του «επιστήμονα» Παπαδήμου με το «βαρύ» βιογραφικό. Πραγματικά «δικαιωθήκαμε» από το πετυχημένο «είδωλο» των αγραμμάτων δημοσιογράφων, όταν μάθαμε τη στελέχωσή της. Μιλάμε για έναν πραγματικό πολιτικό και κοινωνικό «σκουπιδοτενεκέ». Ο άνθρωπος είναι «περίπτωση». Έψαξε, βρήκε και πήρε ό,τι χειρότερο έχουν αναδείξει τα κόμματα, που συνεργάζονται στην Κυβέρνησή του ...Ό,τι χειρότερο έχει αναδείξει η κοινωνία της Μεταπολίτευσης ...Μια «συρραφή» αθλιότητας, διαφθοράς και ασχετοσύνης. Μιλάμε για μια Κυβέρνηση δωσίλογων, που είναι ταυτόχρονα Κυβέρνηση απατεώνων.

Απλά πράγματα. Η σημερινή Κυβέρνηση των δωσίλογων δεν είναι απλά μια Κυβέρνηση κάποιων πολιτικών εγκληματιών ...Κάποιων εγκληματιών, οι οποίοι για πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους εγκλημάτησαν εις βάρος της Δημοκρατίας και του Συντάγματος ...Είναι Κυβέρνηση κοινών απατεώνων, οι οποίοι, αν υπήρχε δικαιοσύνη, θα έπρεπε να είχαν προβλήματα με τον κοινό νόμο. Αυτό είναι εύκολο να το αποδείξουμε. Ρωτάμε λοιπόν την ηγεσία της ελληνικής Δικαιοσύνης. Υπάρχει ή δεν υπάρχει ασυμβίβαστο στη «σωτήρια» αποστολή του Παπαδήμου; Υπάρχει «εκκρεμότητα» με τη νομιμότητα του ελληνικού χρέους στην υπόθεση του οποίου έχει ύποπτη συμμετοχή και ο Παπαδήμος;

Έχει αποφανθεί η ίδια η Δικαιοσύνη για τη νομιμότητα του ελληνικού χρέους; Υπάρχει θέμα με τα Swap της Goldman Sachs; Πώς είναι δυνατόν ν’ αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας σε μια στιγμή, που θα πρέπει να δεσμευτεί για πολλά χρόνια απέναντι στους τοκογλύφους ένας άνθρωπος, ο οποίος, αν λειτουργούσαν κανονικά τα πράγματα, θα έπρεπε τώρα να είναι τουλάχιστον υπόδικος; Πώς είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος μαζί με τον επίσης «ύποπτο» Παπακωνσταντίνου ν’ αναλαμβάνουν επικεφαλής της διαχείρισης του δημόσιου πλούτου και της εξυπηρέτησης μέσω αυτού του υπόπτου δημοσίου χρέους;

Το ίδιο πρέπει ν’ αποφανθεί και η Δικαιοσύνη για τον Βενιζέλο, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος αυτής της Κυβέρνησης. Τώρα, που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον Λαυρεντιάδη, υπάρχει ή δεν υπάρχει θέμα με τον Βενιζέλο; Τώρα, που άνοιξε η υπόθεση της Proton Bank δεν πρέπει η δικαιοσύνη να καλέσει και τον Αντιπρόεδρο αυτής της Κυβέρνησης να απολογηθεί ως ύποπτος επίσης; Είναι ύποπτος τέλεσης εγκλημάτων του κοινού ποινικού δικαίου, εφόσον υπάρχουν όλα τα δεδομένα που επιτρέπουν σε κάποιον να υποθέτει ότι δεν το έκανε «τζάμπα». Δεν είναι δυνατόν ο Συνταγματολόγος της κατσαρόλας να μην γνώριζε τι ακριβώς έκανε και ποιος είχε κέρδος από τις δικές του παραλείψεις ...Παραλείψεις, οι οποίες δικαιολογούν ακόμα και μερίδια συνενόχων.

Ακριβώς, επειδή γνώριζε τις συνέπειες αυτών των πράξεων, φρόντισε --έστω και άκομψα και κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας του-- να αποκτήσει μια παράνομη κουκούλα «νομιμότητας». Αυτή η ενέργειά του τον αποκαλύπτει και βέβαια τον καθιστά ένοχο. Πήρε τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών, τα έβαλε στην Proton Bank, έχοντας γνώση της παρανομίας της πράξης του και μετά νομοθέτησε εκ των υστέρων, για να καλύψει την παρανομία του. Παγκόσμιο Ρεκόρ. Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος πυροβόλησε και «σκότωσε» κάποιον την προηγούμενη νύχτα, πήγε την επομένη ημέρα στη Βουλή και «νομοθέτησε» υπέρ του εαυτού του ...«Αν είσαι χοντρός και Σαλονικιός, δεν υπάρχει «έγκλημα», όταν «πυροβολείς» την προηγούμενη νύχτα».

Ως Υπουργός, νομοθέτησε ότι ...δεν υπάρχει «έγκλημα», όταν γίνεται αυτό το οποίο έκανε ο ίδιος, όταν αυτό απαγορευόταν. Τώρα λοιπόν, που ανοίγει η υπόθεση Λαυρεντιάδη, δεν πρέπει να κληθεί και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης των δωσιλόγων ν’ απολογηθεί ως ύποπτος; Τώρα, που θ’ αρχίσουν τα πήγαινε-έλα των κατηγορούμενων στην εισαγγελία, δεν πρέπει να κληθεί και ο Βενιζέλος; Αυτή η πιθανότητα δημιουργεί ή όχι ασυμβίβαστα για τον ρόλο που έχει αναλάβει; Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος, ο οποίος αυτήν τη στιγμή δέχεται πιέσεις από τους διεθνείς τοκογλύφους, να είναι αξιόπιστος και εθνικά «ασφαλής», όταν υπάρχει πιθανότητα να εκβιάζεται για παρανομίες, τις οποίες γνωρίζει απόλυτα το τραπεζικό σύστημα;

Αυτή είναι η σοβαρή Κυβέρνηση, που θα αποκαταστήσει το κύρος της Ελλάδας στο εξωτερικό ...Μια Κυβέρνηση, της οποίας οι ηγέτες παραμένουν ελεύθεροι χάρη στην ανοχή της Ελληνικής Δικαιοσύνης ...Της Ζαγοριανής Δικαιοσύνης πιο συγκεκριμένα. Σε μια περίοδο, που όλη η υφήλιος θεωρεί τους Έλληνες αναξιόπιστους, επειδή δήθεν «μαγείρευαν» τα δημοσιονομικά στοιχεία, αναλαμβάνει την ηγεσία τους αυτός, ο οποίος εκ της θέσεώς του ήταν ο «αρχιμάγειρας» ...Σε μια περίοδο, που όλη η υφήλιος θεωρεί τους Έλληνες απατεώνες, αναλαμβάνει ως αντιπρόεδρος της «αξιόπιστης» Κυβέρνησής τους ένας άνθρωπος, ο οποίος πρώτα παρανομεί και μετά αυτοαθωώνεται με δικούς του νόμους.

Όλοι στον Άρειο Πάγο. Να τον αναγκάσουμε να εξετάσει την περίπτωση των παράνομων Swaps και αναγκαστικά να καλέσει ως ύποπτο τον «σωτήρα», που παριστάνει τον νέο Πρωθυπουργό της Κυβέρνησης. Να τον αναγκάσουμε να εξετάσει την υπόθεση της Proton Bank και να καλέσει ως ύποπτο τον «αξιόπιστο» διαπραγματευτή μας. Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι όλοι αυτοί. Δεν θα ξεμπλέξουν εύκολα ...Καθόλου εύκολα ...Έρχονται δύσκολες ημέρες γι’ αυτούς.

Πηγή και ολόκληρο το κείμενο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου