Τα πρωτοκάναλα θέλουν ή μήπως τελικά ΔΕΝ θέλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση?

από kotsarikos
…όχι ότι θέλει και πολύ σκέψη να απαντήσει κάποιος.

Σας φαίνεται τα μεγαλοκάναλα να βγάζουν ειδήσεις που να προπαγανδίζουν υπέρ του δικομματισμού? που να μιλάνε για ανάπτυξη και ”λεφτά υπάρχουν” όπως προεκλογικά είχαμε συνηθίσει? (…και μας κακοφαίνεται τώρα!)

Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Ξεκίνησαν οι κακόμοιροι οι πολιτικοί να ασχολούνται με μεγάλα κοινωνικά προβλήματα όπως οι λαθρομετανάστευση  και άλλα πολλά (ξέρετε, αυτά τα θέματα που θυμούνται κάθε προεκλογική περίοδο) και τα μεγαλοκάναλα δεν μιλάνε για τίποτε άλλο πέρα από τους φόρους του Ιούνη.

Δηλαδή αντί να ενισχύουν τους μέχρι πρόσφατα ‘χορηγούς’, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι πιθανότητες να έχουν βρει νέους ‘χορηγούς’ είναι αρκετά μεγάλες.

Επίσης, χωρίς να θέλω να προσβάλω με κριτική την κατάσταση που ζήσαμε χθες (04/04/12), από τις αρχές του 2009 έχουν αυτοκτονήσει 1800 άνθρωποι οι περισσότεροι δολοφονημένοι οικονομικά. Τι καταλάβαμε όμως από τον τρόπο που μεταφέρθηκε το γεγονός αυτό στο γυαλί? Καταλάβαμε ότι έχει διαφορά για τα μεγαλοκάναλα, αν κάποιος αυτοκτονεί στο σπίτι του ή στο κέντρο της Αθήνας, αν είναι συνταξιούχος φαρμακοποιός ή απολυμένος οικογενειάρχης, και κυρίως αν αυτό το αποτρόπαιο συμβάν γίνεται σε προεκλογική περίοδο ή όχι!

Για τους ειδικούς της επικοινωνίας η συγκεκριμένη ψυχή που χάθηκε ήταν διαφορετική από τις άλλες. Κρίθηκε ότι έχει άλλη αξία. Μεγαλύτερη προφανώς.

Το γεγονός αυτό μου υπενθύμισε το πιο κάτω απόσπασμα από το άρθρο μας Το PSI, η επερχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδος και ο τελικός σκοπός στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, μέσω του οποίου είχαμε προειδοποιήσει για τον ρόλο που θα διαδραματίσουν τα ΜΜΕ στην προσπάθεια για αποσταθεροποίηση τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες. Σας το παραθέτω για μια δεύτερη – πιο προσεκτική αυτή τη φορά ελπίζω – ανάγνωση:
Όλο αυτό το θέατρο παραλόγου που ζούμε εδώ και χρόνια δεν έχει σκοπό ούτε τα πετρέλαια, ούτε την Εθνική μας κυριαρχία, ούτε οτιδήποτε άλλο μας σερβίρουν. Σκοπός είναι να εμπεδώσει ο κόσμος με την βοήθεια φυσικά των κατάλληλων μέσων (για τα οποία έχω ήδη κάνει αναφορές και θα επανέλθω) ότι οι Κυβερνήσεις δεν εξυπηρετούν πλέον τα συμφέροντά του Λαού. Και κατά συνέπεια πρέπει να φύγουν. Και επειδή ο Λαός πάντα θα χρειάζεται έναν οδηγό, έναν αρχηγό, κάπου, κάποτε θα εμφανιστεί κάποιος, ένας, που θα φροντίσει οι φόροι να μην είναι αναλογικοί αλλά προοδευτικοί (βλ. κεφάλαιο 20) , να μας φέρεται όπως δεν έχουμε συνηθίσει,  και τελικά να αναγνωριστεί από την πλειοψηφία ως ο νέος αρχηγός.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο προχωράμε τόσο περισσότερο δυσδιάκριτα θα είναι τα όρια μεταξύ αληθινού και ψεύτικου, αλλά ευτυχώς, για όσους σκέφτονται λίγο περισσότερο, οι αληθινές προθέσεις του καθενός θα γίνονται όλο και πιο φανερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου