Η Ελλάδα σώθηκε!!! Ζήτω οι Σωτήρες!!!

Οι Γερμανοί κατακτητές, υπό τις οδηγίες των διεθνών τοκογλύφων, μέσω του εδώ Ύπατου Αρμοστού Horst Reichenbach καί του συνεργάτη τους υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, διορίζουν σήμερα τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Η θητεία τους αρχίζει από 1 Φεβρουαρίου του 2013 και λήγει στις 30 Ιουνίου του 2017. Μεταξύ των μελών του Γενικού Συμβουλίου έχουμε τον κ. Paul Koster, Πρόεδρο & Pierre Mariani, μέλος .



Ο μέν Paul Koster, είναι ο λογιστής που έμεινε άνεργος αφού έφυγε από την Dubai Financial Services Authority (DFSA), ο δέ Pierre Mariani είναι αυτός που ως Διευθύνων Σύμβουλος της Βελγικής Τραπέζης Dexia κατηγορήθηκε για την πτώχευσή της ,λαμβάνοντας τον σκανδαλώδες μισθό τών 1.809.000 Ευρώ /έτος. H DEXIA οπως έχει αποκαλύψει το “Ολυμπία”, συνεργάστηκε αγαστά με την εταιρεία UNIGESTION, με την οποία συνεργαζόταν ο κύριος Ανδρέας Α. Παπανδρέου, αδελφός του τέως πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Που τους έστρωσε τον δρόμο για τον Ελληνικό θρόνο με ροδοπέταλα.



Αυτοί οι δύο ΣΩΤΗΡΕΣ !!!! θα ελέγχουν το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που αποσκοπεί στη διατήρηση της σταθερότητας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος,δηλαδή για να σώσουν το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα.!!!!

Πηγή: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου