Αυτά που δε θέλουν να ξέρουμε… και βγαίνουν στο φως


Είναι η εποχή φαίνεται… βρήκα άλλο ένα καταπληκτικό ντοκουμέντο, το οποίο ήθελα να μεταφράσω και ν’ανεβάσω, παρόλο που είναι 12 βιντεάκια (10-15 λεπτών).

Δεν απάντησε ο τύπος, και δε θα το ανεβάσω χωρίς άδεια. Ίσως αργότερα αν έχω τη δύναμη/αντοχή, να το ανεβάσω στο vimeo… Για την ώρα, θα περιοριστώ σε περιλήψεις (των σημαντικών σημείων) από κάθε βίντεο

Όποιος γνωρίζει αγγλικά και θέλει να τα δει, θα διαπιστώσει πως μόλις τελειώνει το ένα, πάει κατ’ευθείαν στο επόμενο. Οπότε, αν ξεκινήσει με το πρώτο, θα τα δει όλα.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mtk0OqW7sx0

Η Κέιτ περίμενε, και περίμενε τόσο, που την είπαν waity Katy… (η Κέιτι του περίμενε) τελικά μετά από 8 χρόνια χωρισμών και επανασυνδέσεων, ξέρετε, η…τέλεια σχέση, εδέησε να της φορέσει το δαχτυλίδι της μάνας του... Πήγε τόσο καλά στο γάμο της εκείνη, που δεν το βάζουμε για γούρι και στην Κέιτ θα είπε ο Γουίλιαμ στην μεγαλοσύνη του… Βέβαια ο ίδιος, αρνήθηκε να φορέσει βέρα... το τι χαρές κάνει μια γυναίκα όταν ο άντρας της το παίζει εργένης, δεν είναι ανάγκη να το πούμε, νομίζω…

Γάμος, φανφάρα, κακό και το πλήθος των ηλιθίων από κάτω να ζητωκραυγάζει. Πότε παντρεύτηκαν τα παιδιά, θυμάστε? 29/4/ 2011… Αν δεν το ξέρετε, ενημερωθείτε ότι εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα, θα γιόρταζε κι ο Χίτλερ με την Εύα Μπράουν την 66η επέτειο των γάμων τους, αν ζούσαν, γιατί 29/4 παντρεύτηκαν κι εκείνοι… Δεν ξέρω τι έκανε ο Χίτλερ, αλλά ο Γουίλιαμ, είδε κι έπαθε να της φορέσει τη βέρα κατά την τελευτή του γάμου… σα να μην ήθελε να μπει ένα πράγμα (στο 2:44 του βίντεο)

Τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, το’καναν πρώτη είδηση. Παντρεύτηκαν τα χαραμοφάικα καθίκια, κι έπρεπε να το γιορτάσουμε ντε και καλά και σώνει. Ολα τα βλαμμένα ήθελαν σουβενίρ απ’το γάμο τους, για να’χουν να τον θυμούνται. Κι έτσι πουλήθηκαν από προφυλακτικά με τους νεόνυμφους φάτσα κάρτα, τασάκια, κουκλάκια, κώμικς, μέχρι καπάκια χέστρας…

Όλοι έκαναν χαρές εκείνη τη μέρα, αλλά την ώρα που το νεόνυμφο ζευγος φιλιόταν στη μπαλκονάρα, ένα μικρό τους έκλεψε τη… μαγική (ή τραγική) στιγμή, με κάτι μούτρα νααααααα…
vretania
ποιο είναι το μούλικο? μα η κόρη της Λαίδης Ροουζ Άστορ… που είναι και βαφτισιμιά του πριγκηπόπουλου του παραμυθιού (μη χέσω). Γιατί έγινε βαφτιστήρι του? Γιατί είναι μια Άστορ. Σύμφωνα με τον Φριτς Σπρινγκμάιερ (σπουδαίος ερευνητής για τις οικογένειες των ιλουμινάτων) οι Αστορ είναι μία από τις 13 οικογένειες σατανιστών, (αυτά τα μπουμπούκια, ξέρετε) που έβγαλαν  δισεκατομμύρια από το όπιο, το δουλεμπόριο και την τοκογλυφία. Στο βιβλίο του, παρέθεσε ντοκουμέντα για την εγκληματική τους ιστορία… Φτου…και κάπνιζα Άστορ στα άγουρα νιάτα μου. Αν τα κάπνιζα ακόμα, σίγουρα θα άλλαζα μάρκα. Αλλά το υποσυνείδητό μου είχε προνοήσει, παιδάκι μου… Καρέλιας και πάσης καπνίζουσας Ελλάδος! :ups:

Πολλοί από τον κύκλο των ισχυρών σατανόπληκτων καθικιών, ήταν φυσικά καλεσμένοι στο γάμο, όπως ο Τζέιμς Ροθστσάιλντ, της ομώνυμης δυναστείας τραπεζιτών. Ο Τζέιμς συνοδευόταν από την τότε γκομενίτσα του Άστριντ Χάρβαρντ, που υπήρξε και γκομενίτσα του πρίγκηπα Χάρι. Στη λίστα των καλεσμένων ήταν κι ο Γκάρι Γκόλντσμιθ, ο θείος της Κέιτ. (κρατήστε αυτό το όνομα, θα μας προκύψει κι αργότερα σε σχέση με τη Νταϊάνα).

Οι φυλλάδες λένε ότι ο θείος Γκάρι, είναι ένας ζάπλουτος, διακινητής κοκαϊνης, χαπάκιας, διακινιτής πορνό, ηδονιστής πλέι μπόυ (τρομάρα του). Είναι ο νεότερος αδερφός της μητέρας της Κέιτ, Κάρολ Γκόλντσμιθ στη βίλα του αξίας 10 εκατομ. δολαρίων στην Ιμπιζα της Ισπανίας, που λέγεται «Μαιζόν ντε μπανγκ μπανγκ» που στην γαλλική αργκό σημαίνει «σπίτι του σεξ». Με σωματοφυλακή, πρακτόρων της ΜΙ6, ο Γουίλιαμ κι η μέλλουσα τότε σύζυγός του, γλέντησαν goldsmithστο σπίτι μπανγκ μπανγκ του θείου Γκάρι, το 2006. Το ρεπορτάζ έλεγε πως ο Γκάρι διασκεδάζει τους καλεσμένους του με σκληροπυρηνικό πορνό, σε μια γιγαντοοθόνη 52 ιντσών.

Προσφέρει βέβαια χάπια, έκσταση, και πόρνες. Πιστεύει στ’αλήθεια κανείς ότι το ζεύγος απλά καθόταν στον καναπέ χεράκι-χεράκι, πίνοντας τσάι, στις διακοπές που έκαναν εκεί?

Και μιλώντας για θείους, ποιος είναι ο πιο λεχρίτης; Ο θείος Γκάρι της Κέιτ, ή ο θείος του Γουίλιαμ, ο Άντριου? Αυτός είναι αδερφός του πατέρα του Γουίλιαμ, του Καρόλου, και γιος της Ελισάβετ. 4ος στη σειρά για το θρόνο. Ήταν κι αυτός φυσικά στο γάμο. uncleΕίχε εκτεθεί στις ειδήσεις, ως πελάτης του Τζέφρι Έπστιν, ο οποίος δικάστηκε και καταδικάστηκε ως παιδόφιλος.

Εφερνε ανήλικα κοριτσάκια στον Άντριου, για να… διασκεδάσει το παιδί. Επίσης έδωσε 30.000 δολάρια στον Άντριου, για να ξεπληρώσει τα χρέη της πρώην του Φέργκι, η οποία τον εκβίαζε γι’αυτά τα λεφτά.

Ο Άντριου αναγκάστηκε να παραιτηθεί από πρέσβης εμπορίου της Βρετανίας, λόγω:

1/της εγκληματικής συμπεριφοράς του με ανήλικα κοριτσάκια,
2/ μιας κατηγορίας για φοροδιαφυγή 6 εκατομ. δολαρίων,
3/ σύγκρουση συμφερόντων λόγω της φιλίας του με καταδικασμένο παιδόφιλο και με το γιο του Καντάφι, η χώρα του οποίου βομβαρδιζόταν απ’τη Βρετανία. Οι θείοι, παρά τις εγκληματικές τους δραστηριότητες, ποτέ δεν έχουν συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί δίωξη εναντίον τους. Είναι υπεράνω του νόμου. Ισονομία, ε?

Θα μου πεις, εντάξει, δυο καθίκια στη βασιλική οικογένεια, δεν κάνει όλη την οικογένεια, σάπια. Ο αδερφός του Γουίλιαμ, ο Χάρι ας πούμε, δεν είναι τόσο κακό παιδί. Δεν είναι εύκολο να’σαι ο κοκκινοτρίχης νεότερος αδερφός του τέλειου Γουίλιαμ, που θα γίνει βασιλιάς. Ούτε είναι εύκολο ν’αναρωτιέσαι γιατί μοιάζεις τόσο στον Τζέιμς Χιούιτ, τον άντρα με τον οποίο έκανε σχέση η μάνα σου, όπως ομολόγησε δημοσίως (σε συνέντευξη που έδωσε- βλ. 8:32 στο βίντεο) όταν ο Κάρολος την απατούσε με την καμίλλα. Και δεν είναι εύκολο να ακούς (στην ίδια συνέντευξη) τον πραγματικό σου πατέρα να παραδέχεται ότι η βασιλική οικογένεια απείλησε να τον σκοτώσει.

Είπε επίσης, ότι έλαβε προειδοποιήσεις κι απ’τους σωματοφύλακες-αστυνομικούς της Νταϊάνας, και από συζήτηση που έκανε με μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δεν είναι εύκολο ν’ακούς στις ειδήσεις, ότι η μάνα σου κοιμάται με πολλούς άντρες. Τον Μπάρι Μάνακι, τον Ντέιβιντ Γουότερχαους, τον Τζέιμς Γκίλμπι, τον Χιούιτ, τον Ολιβερ Χόαρ, τον Γουίλιαμ Κάρλινγκ, τον δρα. Χάσμαν Κάαν, τον ροκ σταρ Μπράιαν Άνταμς, και τον μουσουλμάνο πλέι μπόι, Ντόντι Αλφαγιέτ. Το χειρότερο ήταν η φήμη ότι ο Ντόντι γκάστρωσε τη μάνα σου και ότι η οικογένειά σου τη δολοφόνησε γιατί ντρόπιαζε το στέμμα.

harry-naziΟ Χάρι, έχει πολλούς λόγους να’ναι οργισμένος και είναι κατανοητό να βγάζει αυτή την οργή του. Έπινε, ζούσε έκλυτο βίο, κι έκανε ρατσιστικά σχόλια για τους μελαμψούς. Αυτό που δεν είναι κατανοητό, είναι ο λόγος που φόρεσε στολή των ναζί και ένα περιβραχιοόνιο με τη σβάστικα σε ένα πάρτι αριστοκρατών το 2006. Αυτό θύμισε τις συνδέσεις της βασιλικής οικογένειας με το ναζιστικό κόμμα του Χίτλερ, που προσπαθούσαν να συγκαλύψουν.

Ο Φίλιππος, είναι ο παππούς των Γουίλιαμ και Χάρι, και ο σύζυγος της βασίλισσας. Την παντρεύτηκε το 1947 και άλλαξε το όνομά του, από Φίλιπ Μπάτενμπεργκ, σε Φίλιπ Μάουντ Μπάτεν, για να καλύψει τη γερμανική του ταυτότητα. Η λεγόμενη βασιλική οικογένεια, είναι βασικά γερμανική. Κάθονται σε σχεδόν κάθε θρόνο στην Ευρώπη. Είναι η γραμμή αίματος Σαξο-Κόμπεργκ-Γκόθα-Μπάτενμπεργκ, που συχνά ενώνεται με γάμο, με τους Γερμανούς ευγενείς Χες Κασλ και ορίζουν εαυτούς απογόνους Εβραίων, από το βασιλικο οίκο του Δαβίδ, στο αρχαίο Ισραήλ.

Μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς αγάπη ή συμπόνια, φροντίζοντας η κάθε γενιά μετά απ’αυτούς να ηγείται ενός στρατιωτικού κατεστημένου. Που κρατάνε μια βεβιασμένη ειρήνη, με τη χρήση του φόβου, της παρακολούθησης και του πολέμου. Αντίθετα με τους παραμυθάδες του παλατιού και τα όσα έγραψαν στα σχολικά βιβλία της Ιστορίας, η βασίλισσα Βικτωρία, δεν ήταν δημοφιλής.

viktoria
Συχνά απαξιωνόταν δημόσια. Και έγιναν 7 απόπειρες να τη δολοφονήσουν. Κρατούσε τον πληθυσμό σε άγνοια, χρησιμοποιώντας ενήλικες και παιδιά σαν σκλάβους σε εργοτάξια, χωρίς προστασία κατά της υποθερμίας, τους ανάγκαζε να δουλεύουν μέχρις εξαντλήσεως, και επέβαλε έναν σκληρό κι εξουθενωτικό φόρο. Έτσι λειτουργούσε η βασίλισσα Βικτωρία και όλοι οι συγγενείς της που κάθονταν σε θρόνο, στην Ευρώπη.

Οι λεγόμενες «Βικτωριανές αξίες» επέτρεπαν στα παιδιά να χρησιμοποιούνται σαν σκλάβοι εργασίας. Οι απάνθρωπες παραγκουπόλεις και η φτώχεια, ήταν πράγματα κοινά σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, μέχρι τη δεκαετία του 1970. Και οι δυο αδερφές του Φίλιππου, παντρεύτηκαν υψηλόβαθμους Γερμανούς στρατιωτικούς, στελέχη του κόμματος των ναζί. Η αδερφή του η Σοφία, παντρεύτηκε τον ναζί Συνταγματάρχη των Ες Ες, Κριστοφ Φον Χες ο Γερμανός θείος του Φίλιππου, ο Λόρδος Λούις Μάουντ Μπάτεν, είχε αναλάβει τις μυστικές επικοινωνίες μεταξύ της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και τους χιτλερικούς ξαδέρφους τους στη Γερμανία.

warΟι συγγραφείς του War of the Windsors λένε ότι ο Λόρδος Λούις Μάουντ Μπάτεν, είχε το ψευδώνυμο Ντίκι. Και όχι τυχαία. Ο θείος «Ντίκι» του Φίλιππου, ήταν ο τελευταίος αντιβασιλεύς στην Ινδία και ήταν γνωστός παιδόφιλος, που κακοποιούσε σεξουαλικά, νεαρούς εργάτες χωρικούς. Στο βιβλίο «το Σκάνδαλο Κινγκόρα» συνδέεται ο Λόρδος «Ντίκι» σε σπείρα παιδικής πορνείας στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας.

Οι αρχές δεν έκαναν παρέμβαση στο οικοτροφείο αρρένων Κινγκόρα, παρά μόνο το 1981, παρά τις πολυετείς αναφορές για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Οι χειριστές της σπείρας παιδικής πορνείας, καταδικάστηκαν τελικά το ’81, για την τελετουργική σεξουαλική κακοποίηση ανυπεράσπιστων μικρών αγοριών που τα πουλουσαν σαν πόρνες. Φυσικά δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες εναντίον των VIP πελατών, των βασιλικών, των πολιτικών, των δικηγόρων και των δικαστών.

Οι πολίτες του Μπέλφαστ, είχαν τελικά λόγο να το γιορτάσουν, όταν ο παιδόφιλος θείος του Φίλιππου σκοτώθηκε από έκρηξη στο γιοτ του, με βόμβα που έβαλε ο IRA. mooreΟ Λόρδος Μάουντ Μπάτεν ήταν 79 ετών στις 27/8/79, τη μέρα που άνοιξε πανιά για κρουαζιέρα αναψυχής με το σκάφος του. 10 λεπτά μετά τον απόπλου, έγινε η τρομερή εκρηξη, που έκανε το σκάφος χίλια κομμάτια. Πώς σας φάνηκε μέχρι εδώ? Μπουμπούκια παιδιά, σ’αυτή την πολυ ωραία οικογένεια. Και έρχονται κι άλλα στη συνέχεια. Και δεν περιορίζεται (το ντοκουμέντο) μόνο στη βασιλική οικογένεια. Τα στοιχεία πάρα πολλά και καλό είναι επιτέλους να τα γνωρίζουμε, διότι μπορεί να βγαίνουν στο φως στη Βρετανία τώρα, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ αυτά δεν παίζουν μόνο εκεί. Σε κάθε χώρα προσαρτημένη στο άρμα της νεοταξίλας, παίζουν παρόμοια σκηνικά, με άλλο ντεκόρ και άλλα στησίματα, αλλά με την ίδια ουσία…

Ελπίζω να σας κέντρισα το ενδιαφέρον, είτε εκτιμηθεί η προσπάθειά μου να τα μεταφέρω όλα αυτά, είτε όχι.


(Σημείωση: Ό,τι βάζω σε παρένθεση, είναι σχόλιό μου.)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P91jh0B8FBM

paidiΤι παιδική ζωή είχε ο γερμανός σύζυγος της βασίλισσας (Φίλιππος)? Τον γέννησε η πριγκήπισσα Αλις Μπάτενμπεργκ, εγγονή της βασίλισσας Βικτωρίας. (όχι παίζουμε). Διαγνώστηκε ως παρανοϊκή σχιζοφρενής και κλείστηκε σε ψυχιατρείο στην Ελβετία. Ο Γερμανός πατέρας του, την κοπάνησε με πλούσια ερωμένη κι έτσι ο μικρός έμεινε χωρίς γονείς. Τον ανέλαβε ο θείος του Τζορτζ Μάουντ Μπάτεν, ο οποίος είχε την ίδια διαστροφική φήμη με το θείο «Ντίκι». Κρατούσε σκανδαλώδη συλλογή παιδικής πορνογραφίας, τις έδεσε σε τόμους, που είχαν επάνω το οικογενειακό οικόσημο.

[sc:stranger]
Η συλλογή αυτή εμπεριείχε φωτογραφίες οικογενειακών οργίων και κτηνοβασίας, στα οποία συμμετειχαν σεξουλικά, παιδιά και ζώα. Συμμετείχε άραγε κι ο Φίλιππος; Η πορνογραφική συλλογή του Τζορτζ Μάουντ Μπάτεν, βρίσκεται στο βρετανικό μουσείο. (αυτούς τους «θησαυρούς» έχουν να επιδείξουν) Κρατείται φυσικά σε κρυφό χώρο παλιών αντικειμένων, καθότι είναι πορνογραφικό και ακατάλληλο να τεθεί σε δημόσια θέα.

Είναι γνωστό ότι τα παιδιά που πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, συχνά ταυτίζονται με τους βιαστές τους, και μεγαλώνοντας γίνονται κι εκείνα σεξουαλικοί άρπαγες.

Όπως ο σύζυγός της, έτσι κι η Ελισάβετ έρχεται από βασιλική οικογένεια που άλλαξε όνομα, ακριβώς για τον ίδιο λόγο- δηλαδή για να καλυφθεί η γερμανική τους ταυτότητα. Πριν το 1917, οι βρετανοί βασιλείς είχαν το γερμανικό όνομα Σαξ-Κόλμπερτ-Γκόθα. Άλλαξε σε Γουίνδσορ, για να ακούγεται πιο βρετανικό. Και η βασίλισσα και ο Φίλιππος είναι δισέγγονα της βασίλισσας Βικτωρίας, η οποία παντρεύτηκε τον γερμανό πρώτο της ξάδερφο. Συνεπώς η Ελισάβετ και ο Φίλιππος είναι ξαδέρφια. Οι ερευνητές γενετικής λένε ότι είναι κακή ιδέα ο γάμος με συγγενή. Οταν μιλάμε για αιμομικτικές, οι βασιλείς έχουν τα πρωτεία οι πρώτες ξαδέρφες της βασίλισσας, η Νερίσα κι η Κάρθριν Μποους Λάιον, είχαν σοβαρή νοητική αναπηρία και κλείστηκαν σε κρατικό άσυλο το 1941.

Η Νερίσα έχει πεθάνει, αλλά η Κάθριν που μοιάζει πολύ στη βασίλισσα, ζει ακόμα, παραμελημένη, καθυστερημένη και ποτέ δεν την επισκέπτεται κανείς. Η βασίλισσα έχει κι άλλα τρία 2α ξαδέρφια, που επίσης μπήκαν σε ψυχιατρείο, την ίδια μέρα που μπήκαν η Κάθριν κι η Νερίσα. To Burke’s Peerage είναι βιβλίο γενεαλογικής καταγραφής της βρετανικής αριστοκρατίας. Κατέγραψε ψευδώς ότι οι Κάθριν και Νερίσα πένθαναν το 40 και το 61.

Κάθε οικογένεια κρύβει μυστικά που δε θέλει να μάθει ο κόσμος. Ακόμα και οι πιο διάσημες. Σε κάθε οικογενειακή γιορτή, τα τελευταία 70 χρόνια, δυο απο τα ξαδέρφια της βασίλισσας,  απουσιάζουν. Δηλώνονται νεκροί για την οικογένεια και την κοινωνία. Όρκισαν το προσωπικό να κρατήσει το μυστικό και να μην το συζητάει. Για δεκαετίες έκρυβαν τα ξαδέρφια σε ένα ίδρυμα για πνευματικά ελαττωματικούς. Μέλος του προσωπικού λέει πως δε θα έβαζε ποτέ παιδί της σε τέτοιο μέρος. Χιλιάδες άλλοι, καταδικασμένοι ως ηλίθιοι, είχαν την ίδια τύχη και τους έκρυβαν. Δεν τους βλέπεις, δεν τους σκέφτεσαι. Αλλά το βασιλικό μυστικό, αποκαλύφθηκε, η κρυφή κάμερα ενός ιδιωτικού ερευνητή, αποκάλυψε την αλήθεια. (στο 5:29)

Η Κάθριν Μπόους Λάιον, ανηψιά της βασιλομήτορος και ξαδέρφη της βασίλισσας, ζει σήμερα. Μέλος του προσωπικού λέει ότι δεν πήγε κανείς στην κηδεία της Νερίσα. Η βασίλισσα δεν έδωσε ούτε μια δεκάρα για τη φροντίδα της Κάθριν. Ούτε δώρα, ούτε κάρτα, ούτε επίσκεψη μέσα σε 60 χρόνια. Και αυτές οι δύο δεν είναι οι μόνοι συγγενείς της βασίλισσας, με νοητική υστέρηση. Κι ο προπάππος της πρίγκηπας Αλμπερτ Βίκτωρ έχει νοητική υστέρηση και μερική κώφωση. Ήταν και ύποπτος για το βιασμό και τον φόνο ιερόδουλων, με μαχαίρι. Ο παππούς της βασίλισσας, βασιλέας Γεώργιος ο Ε’, είχε επιληπτικό γιο, τον οποίο έκρυψε (στα 4 του) σε απόμακρη αγροικία και το παιδί δεν ξαναείδε τους γονείς του. Λέγεται πως πέθανε στον ύπνο του.

Ο βασ. Γεώργιος ο Γ’, ήταν ο τρίτος προπάππος της βασίλισσας. Λόγω παρατεταμένων ψυχωσικών επεισοδίων που τον ταλάνιζαν, του φόρεσαν ζουρλομανδύα και τον έβαλαν σε κελί, στο κάστρο Γουίνδσορ. Εκεί με την πάροδο του χρόνου, παρανόησε τελείως και τυφλώθηκε. Η βασίλισσα Αννα κι ο Γεώργιος ο Δ’, κληρονόμησαν την ίδια γονιδιακή τρέλα. Η δε πεθερά της βασίλισσας, η Άλις Μπάτενμπεργκ, είχε οράματα πως ήταν η νύφη του Χριστού. Διαγνώστηκε με παρανοϊκή σχιζοφρένεια και κλείστηκε σε άσυλο το 1930. Η Άλις, είναι η προγιαγιά του Γουίλιαμ. Το χόλιγουντ και οι παραμυθάδες του παλατιού, επενδύουν εκατομμύρια σε ταινίες προπαγάνδας. που ξαναγράφουν την ιστορία, για να ξεχάσει ο κόσμος τα εγκλήματα, την απανθρωπιά, την τρέλα και το άκαρδο παρελθόν των Βρετανών συγγεννών της βασιλικής οικογένειας.

Η βραβευμένη με όσκαρ ταινία «THE QUEEN» έγινε για να ανανήψει η δημοφιλία της βασίλισσας που έσβηνε, μετά τη δολοφονία της Νταϊάνας. Αλλη ταινία προπαγάνδας που πήρε οσκαρ, «THE KING’S SPEECH», εστίασε στον πατέρα της βασίλισσας, τον Γεώργιο τον Ε’, και το πρόβλημά του στην ομιλία. Φυσικά στην ταινία δεν αναφέρθηκε η αιμομιξία, στην οποία οφειλόταν το πρόβλημά του. Τέτοιες ταινίες μεταδίδουν την αίσθηση ότι οι βασιλικοί είναι ευαίσθητοι, ανθρώπινοι, και δικαιούνται λατρείας και στήριξης των φορολογουμένων. (κάτι στο οποίο εστιάσαμε παλιότερα- με τον Κέβιν Ανέτ)

bota
Τον Οκτώβρη του ’64, τα ξαδέρφια Ελισάβετ και Φίλιππος, επισκέφθηκαν οικοτροφείο για ιθαγενή παιδιά, στη βρετανική κολομβία του Καναδά. Ο Γουίλιαμ Κουμς ήταν 12 ετών τότε που έγινε η βασιλική επίσκεψη. Του φάνηκε παράξενο που ήρθαν μόνοι τους, χωρίς συνοδεία, αλλά τους γνώρισε, και ο διευθυντής του σχολείου επιβεβαίωσε πως ήταν η βασίλισσα. Την παραμονή του ερχομού της, τους έδωσαν καινούργια ρούχα και καλό φαγητό ύστερα από πολύ καιρό. Ήταν κι ο Κουμς στην ομάδα των παιδιών που πήγε για πικ νικ μ’εκείνη και τον άντρα της. Πήγαμε σε ένα λειβάδι κοντά στο Dead Man’s Creek. Ήταν αλλόκοτο, γιατί έπρεπε να σκύψουμε και να φιλήσουμε το πόδι της. Φορούσε μποτάκι με λευκή δαντέλα. Μετά από λίγο, είδα το βασιλικό ζεύγος να φεύγει, λέει ο Κουμς, με 10 παιδιά απ’το σχολείο. Αυτά τα παιδιά δεν επέστρεψαν ποτέ. Τα πήραν και δεν τα ξαναείδε κανείς. Εξαφανίστηκαν 7 αγόρια και 3 κορίτσια με ηλικίες που κυμαίνονταν από 6 ως 14. Ήταν όλα από την ομάδα των «έξυπνων» της τάξης. Δύο από τα αγόρια ήταν αδέρφια. Το επώνυμό τους ήταν Αρνούς η Άρνολντ. Ο Κουμς δε θυμάται τα άλλα, μόνο δυο μικρά ονόματα, Σεσίλια και Έντουαρντ.

manΟ Γουίλιαμ Κουμς, ο μόνος επιζών, θα εμφανιζόταν σαν κύριος μάρτυρας στο Διεθνές Δικατήριο για Εγκλήματα της Εκκλησίας και του Κράτους, αλλά δεν πήγε ποτέ. Πέθανε από άγνωστα αίτια, λίγο πριν πάει να καταθέσει. Ο Αιδεσιμότατος Κέβιν Ανέτ, πρώην ιερέας της εκκλησίας του Καναδά, πιστεύει ότι ο Κουμς δολοφονήθηκε, για να μη μιλήσει για τις απαγωγές και τα άλλα εγκλήματα δολοφονιών και βασανιστηρίων, που είχε δει στο σχολείο. Ο Ανέτ εκδιώθηκε από την εκκλησία χωρίς αιτία και χωρίς την τυπική διαδικασία. Το βασιλικό ζεύγος δεν ταξίδεψε μόνο στον Καναδά στη δεκαετία του ’60. Το ’61, έκανε κι άλλο ταξίδι για… «ψώνια». Όχι για παιδιά αυτή τη φορά, αλλά για τίγρεις και ελέφαντες. Λίγους μήνες πριν ιδρύσει ο Φίλιππος το ταμείο για τα άγρια ζώα του κόσμου, πήγε στο Τζαπούρ της Ινδίας με τη βασίλισσα. Το ζεύγος φόρεσε ρούχα σαφάρι και ξεκίνησαν για τη ζούγκλα της Ινδίας. Μια τίγρη της Βεγκάζης οδηγήθηκε σε απόσταση βολής για τον Φίλιππο δένοντας μερικά γίδια, για να την προσελκύσουν. Ο Φίλιππος σκότωσε το υπέροχο ζώο, που κινδυνεύει να εξαφανιστεί Gyazoσκότωσε και μια μητέρα ελεφαντίνα, ενώ το ορφανό της, άρχισε να τρέχει τρομοκρατημένο
1
Ο Φίλιππος ίδρυσε το ταμείο άγριων ζώων του κόσμου, με τον πρώην αξιωματικό των ΕςΕς , πρίγκηπα Μπέρνχαρτ της Ολλανδίας.

Ο Μπέρνχαρτ ήταν ιδρυτικό στέλεχος της λέσχης μπίλντερμπεργκ

αυτά είχε το 2ο μέρος

Υγιέστατη οικογένεια, και ένα βασιλικό ζεύγος φιλεύσπλαχνο, έτσι?

Ο Allen Douglas από Executive Intelligence Review λέει ότι ο Φίλιππος σκότωσε ένα σωρό τίγρεις, ελέφαντες. ρινόκερους της Ινδίας, της Αφρικής, πάντα και άλλα ζώα, αλλά κατά τα άλλα έφτιαξε τον WWF (ταμείο αγρίων ζώων του κόσμου.)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UkxA9BtePSw
antilopiΟ πληθυσμός του αφρικανικού ελέφαντα ανερχόταν στα 3 εκατομμύρια, σήμερα είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες. Ο αφρικανικός ρινόκερος είχε πληθυσμό 100.000, σήμερα έχει σχεδόν αφανιστεί. Τα αιματηρά σπορ, είναι χόμπι της οικογένειας. Το μήλο κάτω απ’τη μηλιά… ‘Οταν ο Γουίλιαμ πήγε στην Κένυα, έκανε μαθήματα κυνηγιού με ακόντιο, από έναν Μασάι. Έριξε ακόντιο μήκους 1,5 μέτρων σε μια μικρή αντιλόπη. Ο νέος αγόρασε πρόσφατα 250 πουλιά (φασιανούς, πάπιες, πέρδικες). για να κάνει σκοποβολή. Τα άφηναν ελεύθερα και τα πυροβολούσε στον ουρανό.
kinigi
Με τον μπαμπάκα τον Κάρολο, αμολούσαν κυνηγόσκυλα για να κυνηγήσουν αλεπούδες και άλλα μικρά ζώα. Είναι βλέπετε πολύ διασκεδαστικό, να κυνηγάς αλεπούδες ιππεύοντας και να βλέπεις τα κυνηγόσκυλα να τις ξεσκίζουν.

Ο WWF δεν φτιάχτηκε τελικά για προστασία των άγριων ζώων του κόσμου.
 wwf
Απεναντίας, έβγαλε εκατομμύρια από το παράνομο εμπόριο ελεφαντόδοντου, που υποτίθεται ότι αποτρέπει. Μάζεψε αστρονομικά ποσά από μεγάλες πολυεθνικές και δωρεές του κόσμου. Χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα, για να κατασχέσει τεράστιες εκτάσεις, ανά τον κόσμο. Αρπάζουν δηλαδή γη και εξουσία. Οι «πράσινες» πολιτικές της βασιλικής οικογένειας, εξώθησαν τους ιθαγενείς από την αρχαία γη τους, διέλυσαν τη γεωργία τους και προκάλεσαν έλλειψη τροφής και πείνα.

Η διάσωση των ζώων και του περιβάλλοντος είναι η ψεύτικη δικαιολογία που χρησιμοποιούν για να περάσουν διεθνείς νόμους, που προωθούν την ατζέντα της παγκόσμιας κυβέρνησης.
xa-xa
Ο γιος του Φιλίππου, ο Κάρολος, είναι τώρα ο νέος πρόεδρος του WWF που μετονομάστηκε σε WWFFN (world wide fund for nature) και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στον αποπληθυσμό ανθρώπων και ζώων.kato

Τα λεγόμενα πάρκα προστασίας στην Αφρική, χρησιμοποιούνται κρυφά για την εκπαίδευση τρομοκρατών και μισθοφόρων, οι οποίοι περνάνε σύνορα, ξεκινούν εμφυλίους και διαπράττουν γενοκτονίες, σε χώρες όπως τη Ρουάντα και την Κένυα.

Δυστυχώς, ο εύπιστος κόσμος, έχει δωρίσει εκατομμύρια, τρέφοντας την αυταπάτη ότι στηρίζουν τα άγρια ζώα. 10-12 πολυεθνικές, διακινούν τρόφιμα στον κόσμο, και έχουν σχέση με τους Γουίνδσορ. Το δίκτυο των Γουίνδσορ, περιλαμβάνει τις Cargol,Continental, Monsanto, και Archer Daniels Midland που κυριαρχούν στα παγκόσμια σιτηρά, κρέατα, γαλακτοκομικά, λίπη, έλαια, φρούτα, λαχανικά, ζαχαρωτά και μπαχαρικά. Αυτό το καρτέλ διακινεί τρόφιμα, μεταλλα και Α’ ύλες και έχει τη δύναμη να σταματήσει την παραγωγή τροφίμων και εξαγωγών, ανά τον κόσμο. Κάποτε ο Φίλιππος είπε πως αν είναι να μετενσαρκωθεί, θα ήθελε να γίνει ένας θανατηφόρος ιός για να λύσει το πρόβλημα του υπερπληθυσμού.
bloody
Το πράσινο κίνημα είναι απότοκο του κινήματος ευγονικής, Μιλάμε για χιτλεροναζιστική επιστήμη που πασχίζει να καταστρέψει την Αφρική και θα τα καταφέρει αν δεν εμποδιστεί. Ο πρίγκηπας Φίλιππος Μάουντ Μπάτεν, με το ψευδώνυμο Μπάτενμπεργκ και η ισχυρή ελίτ, θεωρούν εαυτούς κληρονόμους της γης. Η λύση γι’αυτούς είναι η μείωση του πληθυσμού μέσω ευγονικής, για να σώσουν τον πλούτο της γης, που καταναλώνεται από τους «φυλετικά κατώτερους κοινούς θνητούς» και «χαραμοφάηδες» όπως τους λένε.vasilissa

Η βασίλισσα, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη γη. Μόνο η χρυσή της άμαξα, έχει φτιαχτεί από 4 τόνους μασίφ χρυσού, και κοστίζει πάνω από 370 δις δολάρια στις σημερινές τιμές χρυσού. Μέχρι το 1992, το εισόδημά της ήταν αφορολόγητο. Το 1977 η Bank of England Nominees Ltd., ιδρύθηκε για να κρύβει τις επενδύσεις της. Ο πλουτος της κρατείται μυστικός, για να μην υποστεί δημόσιο λιντσάρισμα.

Κυβερνητικοί και τραπεζικοί αξιωματούχοι, της υποδεικνύουν πού να επενδύσει. Αυτό λέγεται insider trading και είναι παράνομο, αλλά η βασίλισσα είναι υπεράνω. Γιατί; διότι είναι η βασίλισσα και δεν διώκεται ποτέ. Διαθέτει πάνω απόλ 300 κατοικίες, κάστρα, παλάτια, πετράδια του στέμματος, πάνω από 27.000 έργα τέχνης, άλογα αγώνων, και ένα στόλο από Bentley και Rolls Royce.

Η κολοσιαία περιουσία της συμπεριλαμβάνει εκτάσεις γης και επενδύσεις που κληρονόμησε από προγόνους της της μαύρης αριστοκρατίας. Οι εκτάσεις της, συμπεριλαμβάνουν πάνω από το 50% της βρετανικής ακτογραμμής, καθώς και τη Regent Street και το μεγάλο Πάρκο Γουίνδσορ. Τα τρισεκατομμύριά της θα μεταβιβαστούν στους απογόνους της ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ!

Θα καταρρεύσει ο τουρισμός στη Βρετανία αν καταργηθεί η μοναρχία; Οχι. Στατιστικά, το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ δεν είναι στα πρώτα 20 τουριστικά αξιοθέατα.
oust
Οταν μειώθηκε το παρασιτικό της εισόδημα που προέρχεται από τους φορολογούμενους, έκανε πως υποφέρει όπως οι κοινοί θνητοί από τα προγράμματα λιτότητας. Η εισοδηματική της μείωση, ήταν σταγόνα στον βασιλικό ωκεανό πλούτου. Αποκαλούν τους πολίτες χαραμοφάηδες, αλλά αυτοί είναι οι χαραμοφάηδες.

Η περιουσία της βασίλισσας ανέρχεται στα 17 τρισεκατομμυρια λίρες ή 30 τρις δολάρια!! Μπορούσε να βάλει τέλος στην παγκόσμια φτώχεια αύριο αν ήθελε. 30 τρις δολάρια; Από τα δισεκατομμύρια οικογενειών στον πλανήτη γη, πώς κατάφερε μία οικογένεια να μαζέψει το μεγαλύτερο μέρος του πλουτου του κόσμου μέσα στους αιώνες; Εκτός από το insider trading και το αφορολόγητο εισόδημα, η απάντηση είναι, με το δουλεμπόριο και το εμπόριο ναρκωτικών.
varka
Ο συγγραφέας Νικ Χέιζελγουντ, εντοπίζει το δουλεμπόριο από την Ελισάβετ την Α’, η οποία έστειλε τον Λοχαγό Τζον Χόκινς να μαζέψει σκλάβους, με κάθε μέσο. Η Ελισάβετ η Α’, ξεκίνησε το δουλεμπόριο το 1564. Ως αρχηγός της εκκλησίας της Αγγλίας, το δουλεμπόριο των μαύρων Αφρικανών, αναστάτωνε τα ηθικά θεμέλια της εκκλησία. Η Ελισάβετ η Β’, είναι τώρα αρχηγός της εκκλησίας της Αγγλίας. 200 χρόνια μετά την κατάργηση του δουλεμπορίου, η εκκλησία πιέστηκε να ομολογήσει τα φρικτά της εγκλήματα και να ζητήσει συγνώμη, που κερδοσκόπησε απ’το δουλεμπόριο. Στην αρχή, βασίλισσα και εκκλησία παραδέχθηκαν μόνο ότι είχαν σκλάβους σε φυτείες. Ομως, ο κόσμος σύντομα ανακάλυψε ότι η εκκλησία είχε δώσει τις ευλογίες της για κάτι πολύ χειρότερο. Είχε εγκρίνει το βούρδουλα, την κατακρεγούργηση, το βιασμό και τη δολοφονία εκατομμυρίων Αφρικανών, ισχυριζόμενη ότι αυτοί δεν έχουν ψυχή. Κι έτσι η εκκλησία είχε τη θεϊκή άδεια να κερδοσκοπεί από τα διαβολικά της εγκλήματα. Η Ελισάβετ η Α’, ήταν η πρώτη δουλέμπορος της Βρετανίας και αρχηγός της εκκλησίας.

Σήμερα ο κόσμος απαιτεί από την Ελισάβετ τη Β’, να απομακρύνει την Ελισάβετ την Α’ από την κρύπτη στο Αββαείο του Γουέστμινστερ. Πιο κερδοφόρο από το δουλεμπόριο της Ελισάβετ Β’, ήταν το εμπόριο ναρκωτικών της Βικτωρίας. Τα Βρετανικά εργοστάσια οπίου, καλλιεργούσαν και επεξεργάζονταν το όπιο, της Βρετανικής Ινδίας. Η Κίνα έπαψε να εισάγει όπιο, αλλά όταν η βασίλισσα εξασφάλισε μονοπώλιο, αμέτρητα μπαούλα με όπιο που άξιζαν εκατομμύρια, διοχετεύτηκαν στον πληθυσμό της Κίνας.
kina
Οι Βρετανοί κήρυξαν τρεις ναρκω-πολέμους στην Κίνα, για να την αναγκάσουν να πληρώσει το όπιο που εισαγόταν παράνομα. Τα Βρετανικά πλοία υπερείχαν κι ο Κινέζος αυτοκράτορας δεν είχε ελπίδες. Οι Βρετανοί κατέστρεψαν, λεηλάτησαν και βίασαν καθώς προχωρούσαν στις ακτές της Κίνας.
kong
Στις 29/8/1842, η συνθήκη Ναν Κινγκ ανάγκασε την κινεζική κυβέρνηση να πληρώσει 15 εκατομμύρια λίρες στους Βρετανούς εμπόρους, να ανοίξει τα λιμάνια της στο εμπόριο οπίου και να παραδώσει το Χονκ Κονγκ στους Βρετανούς. Με αυτή την ασχήμια, έγινε το Χονκ Κονγκ μια κλεμένη αποικία των Βρετανών για 155 χρόνια.

kosmoΥπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν οτι έχουν εκ Θεού δικαίωμα να διοικούν τους άλλους.

Πιστεύουν ότι η εξωτερική τους εμφάνιση υπερέχει όλων των άλλων. Έχουν φιλοδοξίες πλούτου και την ανάγκη να διοικούν αυτούς που αποκαλούν «κοινούς θνητούς». Λένε ψέματα, εξαπατούν, κλέβουν, τραγγαλίζουν, μαχαιρώνουν και κάνουν ανοσιουργήματα για να φτάσουν στην εξουσία.
beast
Πιστεύουν ότι η δύναμη της θέλησής τους -αυτό που ο Βρετανός αποκρυφιστής Άλιστερ Κρόουλι αποκαλεί «thelema» (θέλημα)- και πρέπει να υπακούν όλοι στο θέλημα των βασιλέων.

Εκατομμύρια έχουν σφαγιαστεί εξ αιτίας της βασιλικής πολεμολαγνείας και χιλιάδες έχουν δολοφονηθεί, ώστε οι δαιμονικοί Δούκες και οι βασίλισσες δολοφόνοι, να βασιλεύουν. Αυτή η ελίτ εστεμμένων δολοφόνων, χρησιμοποιούν το παγκόσμιο δίκτυο των μυστικών  οργανώσεων που αποκαλείται λαϊκιστί ιλουμινάτι, για να εκτελέσουν εντολές και δολοφονίες. Η συνωμοσιολογική οπτική της ιστορίας, είναι και η σωστότερη. Η συνωμοσία αρπαγής ιδιοκτησιών, η συνωμοσία παράνομης κερδοσκοπίας και η συνωμοσία δολοφονιών, είναι η κινητήριος δύναμη της βασιλικής και πολιτικής ελίτ, για χιλιετίες.

Για τους εστεμμένους φονιάδες της Ευρώπης, τα βασανιστήρια, το ξεκοίλιασμα, η κρεμάλα, η καύση, ο στραγγαλισμός, οι δηλητηριάσεις και οι σατανικές δολοφονίες, είναι το ζητούμενο. Ετσι λειτουργούν οι βασιλικές οικογένειες.
elit
Για αιώνες, η βασιλική ελίτ έχει επινοήσει τρομερές τιμωρίες για όποιον κατηγορείται για προδοσία. Η μοναρχία διέθετε τις πιο αηδιαστικές μορφές βασανιστηρίων και θανάτου για αυτούς που αμφισβητούσαν το βασιλικό «θέλημα». Συχνά έδεναν τα χέρια και τα πόδια ενός κατά τη γνώμη τους «προδότη», σε 4 διαφορετικά άλογα , τα μαστίγωναν για να τρέξουν σε αντίθετες κατευθύνσεις, διαμελίζοντας το θύμα ζωντανό, σε 4 κομμάτια.
vasiliki-elit
Συχνά η βασιλική ελίτ, έκοβε την καρδιά του θύματος σε κομμάτια, και τις έστελνε για να τεθούν σε κοινή θέα, σε διάφορες περιοχές της χώρας, σαν μακάβρια προειδοποίηση.


Ο Βρετανικός θρόνος, είναι βαμμένος με αίμα, για αιώνες. Κάποτε η Βρετανία απαρτιζόταν από αρκετά μικρά βασίλεια, τα οποία διοικούσε μια αυτοεκλεγόμενη ελιτ με οικογένειες που παντρεύονταν μεταξύ τους και τελικά συγχωνεύτηκαν σε μία μοναρχία που διοικεί την Ουαλία, τη Σκωτία, τη Βόρεια Ιρλανδία, την Αγγλία, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, και η οποία ελέγχει μυστικά τις ΗΠΑ.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TH0SrFz6hNw

Αλεξ Τζόουνς: Οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν στις 4/7/1776, μέσα από την αντίσταση στο ηγεμονικό, δεσποτικό, τυραννικό καθεστώς που επέβαλε ο Γεώργιος ο Γ’ στις αποικίες. Οι περισσότεροι στη βρετανική βουλή, δεν ήθελαν να κηρύξουν πόλεμο ενάντια σε συμπατριώτες τους επειδή ο βασιλιάς ήταν κι εκεί αντιπαθής. Ήταν γνωστό ότι ήταν Γερμανός βασιλιάς και ότι ήρθε ο πατέρας του στην Αγγλία. Με το ζόρι μιλούσαν αγγλικά αυτοί οι άνθρωποι.

alexΔεν τα βάζω με τους Γερμανούς, αλλά δεν βλέπετε εμένα να πηγαίνω στη Γερμανία για να τους διοικήσω. Η πεμπτουσία της 4ης Ιουλίου 1776, είναι η αντίσταση στον αηδιαστικό οίκο των Γουίνδσορ. Όνομα που πήραν την εποχή του Α’ΠΠ, γιατί πριν απ’αυτό ήταν γνωστοί ως Σαξ-Kόμπουργκ-Γκόθα. Παρατηρείτε ότι ακούμε μόνο το μικρό τους; Πχ. Πρίγκηπας Γουίλιαμ. Δεν ακούμε ποτέ επίθετο. Οι σκλάβοι-πολίτες (κυρίως στην Αγγλία) που τους στηρίζουν, δεν γνωρίζουν καν το επίθετό τους, γιατί δε θέλουν να το ξέρετε.

Τρεις φορές τα τελευταία 3 χρόνια, επειδή η βουλή στον Καναδά δεν έκανε το «θέλημα» της βασίλισσας, εκείνη διέλυσε και έκλεισε τη βουλή. Έγινε και στα τέλη της δεκαετίας του ’70 στην Αυστραλία. Είναι μια τυραννική ομάδα που προωθεί και την ευγονική. Τον αποπληθυσμό, τους φόρους για το διοξείδιο… Ο άντρας της βασίλισσας, ο Φίλιππος, άλλος Γερμανός πρίγκηπας, στηρίζει την ευγονική. Ο ξάδερφός του που παντρεύτηκε τη βασίλισσα της Ολλανδίας, έχει δηλώσει ναζί. Η ουσία είναι πως αυτά τα άτομα είναι έκφυλοι και βρώμικοι.

vasΠάνω απ’το μισό του Καναδά, και πάνω απ’το μισό της γης στην Αγγλία, ανήκει στη βασίλισσα. Κάθε φορά που βλέπετε έναν ανεγκέφαλο να λέει πόσο συναρπαστικός ήταν ο βασιλικός γάμος να θυμάστε ότι πρόκειται για ηλίθιους που δεν ξέρουν ούτε να ντυθούν μόνοι τους, και μέχρι πρόσφατα, παρ’όλο που το αποσιωπούν, έχουν τους λεγόμενους σφουγγοκωλάριους, που όντως τους σκουπίζουν τα οπίσθια. Ξέρετε την ιστορία των ΗΠΑ, ότι ο πόλεμος ήταν η αντίσταση απέναντι σ’αυτή την απαράδεκτη γερμανική οικογένεια; Ξέρετε ότι οι περισσότεροι Άγγλοι τους μισούν; Ξέρετε ότι έχουν μυστικό σύστημα αστυνόμευσης που απειλεί όσους μιλάνε για την κατάργηση της μοναρχίας; Ξέρετε ότι η Νταϊάνα είπε ανοιχτά πως ο Κάρολος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει σε στημένο τροχαίο; Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανάθεμα που τρέφουν αυτοί που μεγάλωσαν να τους λατρεύουν. Γι’αυτό έχουμε φαληρίσει και πάμε κατά διαόλου… Γιατί ξεχάσαμε ή δε μάθαμε ποτέ τι σημαίνει ελεύθερος πολίτης. Τώρα θα μάθετε τι θα πει να’σαι υπήκοος-σκλάβος.


Τα ΜΜΕ έκαναν τον κόσμο να πιστεύει ότι η βασίλισσα ήταν μια συμβολική φιγούρα, που δεν έχει πραγματική δύναμη. Ότι είναι μια γριά που περνάει το χρόνο της πίνοντας τσάι στο παλάτι. Τίποτα δεν απέχει πιο πολύ απ’την αλήθεια.
merkel
Η βασίλισσα είναι το στέμμα και ανώτατη δύναμη. Οι Πρόεδροι των ΗΠΑ απαγορεύονται να φέρουν ευγενή τίτλο, και είναι υποτακτικοί της βασίλισσας. Οι πρωθυπουργοί σε κράτη της κοινοπολιτείας (όπως Καναδά, Αυστραλία κλπ) είναι οι «πρώτοι» υπουργοί της κι εκείνη είναι η αρχηγός του κράτους τους.illuminati

Όπως τα μασονικά σύμβολα που είναι κρυμμένα στο αμερικανικό δολάριο το 1% που κουμαντάρει το 1% που διοικεί το 99%, κρυβεται σε κοινή θέα. Κρύβεται με το να «βασιλεύει» αντί να κυβερνά.

Η Βρετανή μονάρχις βασιλεύει, κατ’επιλογήν της. Δίνει εκπροσώπηση των δυνάμεών της σε προέδρους και πρωθυπουργούς, για να μη γίνει στόχος πολιτικών εχθροπραξιών. Ο κόσμος δεν γνωρίζει την πραγματικη της δύναμη. Ποιες δυνάμεις έχει? Έχει τη δύναμη να δίνει τίτλος, όπως το «Σερ» (Sir) Έχει τη δύναμη να προκηρύξει εκλογές και να διαλύσει τη βουλή. Μπορεί να απολύσει πρωθυπουργό, να κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, και να διοικήσει το στρατό. Μπορεί να κηρύξει πόλεμο μέσω του πρωθυπουργού και χωρίς την έγκριση της βουλής. Υπάρχει λόγος που η εικόνα της εκφανίζεται σε περισσότερα νομίσματα, γραμματόσημα και χαρτονομίσματα, από οποιονδήποτε άλλο αρχηγό κράτους στην παγκόσμια ιστορία.princess

O Νoel Botham είπε: Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δολοφονήθηκε. Όπως μου έλεγε, «είμαι μπελάς γι’αυτούς… δε θα φύγω αθόρυβα». Ο καθηγητής Stephen Haseler: «Πιστεύω πως ήταν δολοφονία. Το να ασκηθεί δίωξη στη βασιλική οικογένεια, είναι δύσκολο. Κυρίως διότι κάθε δικαστής, ορκίζεται πίστη στη βασίλισσα.(και όχι στην πατρίδα). Το βρετανικό κατεστημένο, νομίζει πως γλύτωσε από φόνο… σιγά το νέο… Αιώνες τώρα τη γλυτώνουν. Νταϊάνα: «Είναι πολλοί που δε θέλουν να γίνω βασίλισσα. Κι όταν λέω πολλοί, εννοώ το κατεστημένο, μέσα στο οποίο παντρεύτηκα.»

gamos
Αν η Νταϊάνα ζούσε μετά το δυστυχημα, θα ήταν παρούσα στο γάμο του γιου της, αλλά δεν θα ήταν πλέον 37 ετών. Ο κόσμος θύμωσε όταν το περιοδικό Newsweek δημοσίευσε μια φωτογραφία της Νταϊάνας, που φτιάχτηκε με υπολογιστή και έδειχνε πώς θα ήταν σήμερα στα 50 της. Ποια είναι η Νταϊάνα, και πώς μπλέχτηκε με την πιο άκαρδη, τρελή για εξουσία, οικογένεια αιμομικτών; Επίσημα, ο πατέρας της ήταν ο 8ος Earl, Tζον Σπένσερ, απόγονος του 5ου Εarl Τζον Σπένσερ που ήταν «φροντιστής τουαλέτας» …
wc
Τι κάνει ο φροντιστής τουαλέτας; Αναλαμβάνει τις τουαλέτες…Αυτές που κάθεται κανείς, και αυτά που δέχονται. Με άλλα λόγια, σκουπίζει τα βασιλικά οπίσθια. ο 5ος Εarl Τζον Σπένσερ, σκούπιζε τα οπίσθια υψηλότατου πρίγκηπα της Ουαλίας, από το 1862 μέχρι το 1866. Αλεξ Τζόουνς: «Ακόμα έχουν  σφουγγοκωλάριους.Αν δε με πιστεύετε, γράψτε στο google, τη φράση groom of the stool.

Δεν τα επινοώ εγώ αυτά, θα διαβάσετε άρθρα από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, αλλά και ειδησεογραφικά έντυπα. Ενας Άγγλος λόρδος ακολουθεί τους βασιλείς όπου πάνε, οι οποίοι τα κάνουν σε αυτή την ειδική ντουλάπα-τουαλέτα, που την παίρνουν μαζί τους ακόμα και σε πτήσεις. Λένε ότι το σταμάτησαν αυτό το 1906, αλλά βαθύτερη έρευνα έδειξε οτι συνεχίζουν. Αυτό φυσικά αποσιωπείται. Δαπανούν εκατομμύρια λίρες το χρόνο για να μετακινούν την φορητή τουαλέτα όπου πάνε. Κάθεται σ’ένα θρόνο και χέζει. Συγνώμη που το λέω έτσι, αλλά είναι αληθινό παιδια! Και της σκουπίζουν τα οπίσθια. O Tσαρλς, που είναι ο σημερινός πρίγκηπας της Ουαλίας, θα αναμίγνυε το βασιλικό του αίμα με την Νταϊάνα, αν ήταν απόγονος παρακατιανών σφουγγοκωλάριων; Οχι, βέβαια. Σύμφωνα με τη συγγραφέα της New York Times, Τινα Μπράουν, ο Σερ Τζέιμς Γκόλντσμιθ, είναι ο πραγματικός πατέρας της Νταϊάνας.
family-tree
Είχε πολυετή δεσμό με τη μητέρα της, ενώ ήταν παντρεμένη με τον Τζον Σπένσερ. Πολλές ειδησεογραφικές πηγές ισχυρίζονται ότι η μητέρα της Νταϊάνας, ο Τζέιμς Γκόλντσμιθ, και η μητερα της Νταϊάνας, η Φράνσις, ήταν εραστές όταν έμεινε έγκυος στην Νταϊάνα. Ήταν πολύ δυστυχισμένη στο γάμο της με τον Σπένσερ, που έπινε πολύ και της φερόταν με κτηνωδία. Τελικά τον χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε το 1969.
j
Τι άνθρωπος ήταν ο Τζέιμς Γκόλντσμιθ, ο πραγματικός πατέρας της Νταϊάνας; Ηταν Εβραίος τραπεζίτης, και ένας από τους 20 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Παρά το εγκληματικό ξεπλυμα χρημάτων που έκανε, και τις σκευωρίες χρεοκοπίας, ποτέ δεν του ασκήθηκε δίωξη. Γιατί; Διότι ο Τζέιμς Γκόλντσμιθ ήταν ένας ανελέητα χυδαίος άνδρας, που ήταν υπεράνω του νόμου. Κάποτε είπε: «Ο κόσμος ενοχλείται από τη χυδαιότητά μου. Η χυδαιότητα όμως, είναι ως ένα βαθμό, στοιχείο του δυνατού. Σημαίνει ότι τα καταφέρνεις, όπως λέει το αμερικάνικο όνειρο, κι ότι μπορείς να γίνεις εκατομμυριούχος. Οπότε αν θες αλλαγή και δύναμη, πρέπει να έχεις χυδαιότητα. Ενοχλεί, αλλά είναι απαραίτητη.» Οι πρόγονοι του Τζέιμς Γκόλντσμιθ, ήταν γείτονες των τραπεζιτών Ροθστσάιλντ, στη Φρανκφούρτη. Έγιναν γάμοι μεταξύ των οικογενειών.

diana
Η Νταϊάνα έμοιαζε εντυπωσιακά με τα τρία παιδιά του Γκόλντσμιθ, τον Ζακ, τον Μπεν και την Τζεμάιμα. Είναι τα ετεροθαλή της αδέρφια. Μοιάζει ιδιαίτερα με τον Ζακ Γκόλντσμιθ. Πόσο κοντά είναι οι Γκόλντσμιθ με τους Ροθτσάιλντ αυτόν τον καιρό;

Το 2003, ο ετεροθαλής αδερφός της Μπεν Γκόλντσμιθ, παντρεύτηκε την Κέιτ Ροθστσάιλντ. Ο άλλος ετεροθαλής αδερφός της, ο Ζακ Γκόλντσμιθ, είναι ένας πλούσιος Βρετανός βουλευτής, που κληρονόμησε 600 εκατομ. δολάρια απ’το μπαμπά. Συζεί με την ερωμένη του, Άλις Ροθστσάιλντ. Το ζεύγος αναμένεται να παντρευτεί.

Η Τζεμάιμα, ήταν η καλύτερη και έμπιστη φίλη της Νταϊάνας. Ένα αυστραλιανό γυναικείο περιοδικό, δημιούργησε σάλο στην Αγγλία, όταν δημοσίευσε πως οι γυναίκες ήταν αδερφές. Το περιοδικό έλεγε πως αυτό το μυστικό ήταν γνωστό στους βρετανικούς αριστοκρατικούς κύκλους, εδώ και 40 χρόνια.

dianaΕίναι γνωστό πως στη διάρκεια του δυστυχισμένου της γάμου με τον Κάρολο, η Νταϊάνα δεν αποζητούσε παρηγοριά στους Σπένσερ, αλλά από τους Γκόλντσμιθ. Γκόλντσμιθ… Πού το’χουμε ξανακούσει το όνομα? Μα βέβαια! Κάρολ Γκόλντσμιθ λέγεται η μητέρα της Κέιτ! Το «Γκόλντσμιθ» είναι εβραϊκό όνομα, πράγμα που υποδηλώνει ότι η Κέιτ έχει εβραϊκή καταγωγή. Αφού η εβραϊκή ταυτότητα μεταδίδεται από την πλευρά της μητέρας, λέγεται ότι η Κέιτ, είναι «κάπως Εβραία». Ο θείος της Γκάρι, είναι επίσης ένας Γκόλντσμιθ. Είναι ο ζάπλουτος, έμπορος ναρκωτικών, πορνογραφικού υλικού, και αδερφός της μητέρας της, του οποίου η βίλα «μπανγκ μπανγκ», είναι προσφιλής τόπος παραθερισμού για την Κέιτ και τον Γουίλιαμ.

carol
Τα ΜΜΕ, απεικονίζουν την Κέιτ σαν κοινή θνητή, σαν τη Σταχτομπούτα. Αλλά πόσοι κοινοί θνητοί έχουν μητέρα με αρκετή επιρροή και χρήμα, για να στείλει την κόρη της στο ίδιο αριστοκρατικό πανεπιστήμιο, που πήγε ο Γουίλιαμ; Ναι, η μητέρα της Κέιτ είναι μια Γκολντσμιθ, και πολλά στοιχεία καταδεικνύουν ότι η μητέρα του Γουίλιαμ, η Νταϊάνα, ήταν επίσης της γενιάς των Γκόλντσμιθ. Έχει λοιπόν το ζεύγος κοινό πρόγονο; Εναν Γκόλντσμιθ απ’τη Φρανκφούρτη, μήπως;

Αυτό θα έκανε την Κέιτ και τον Γουίλιαμ, τριτοξάδερφα, όπως είναι ο Φίλιππος κι η Λιζ.


Τώρα που η Κέιτ παντρεύτηκε τον Γουίλιαμ, ποιο είναι το εκ γάμου επίθετό της; Αφού ο Γουίλιαμ είναι ο γιος του Καρόλου που είναι γιος του Φιλίππου Μάουντ Μπάτεν, το πραγματικό γερμανικό του επώνυμο είναι Μπάτενμπεργκ, οπότε τυπικά, ο Γουίλιαμ είναι ένας Μπάτενμπεργκ, το ίδιο και η Κέιτ. Η οικογενειακή ιστορία της ΝταΪάνας, δεν ολοκληρωνεται αν δε δούμε το γενεαλογικό δέντρο της μητέρας της. Το όνομα της μητέρας της, είναι Φράνσις Ρας. Η γιαγιά της, Ρουθ Ρας, υπηρετούσε
τη βασίλισσα ως καμαριέρα της. Από πού ήρθε το όνομα Ρας;
Η Νταιάνα είναι απόγονος του Τζέικομπ Φρανκ. Του διαβόητου ραββίνου του 18ου αιώνα, που δήλωνε η μετενσάρκωση του ψευδομεσία των Εβραίων, Σαμπατάι Ζάβι. Ο Τζέικομπ Φρανκ έκανε ένα γιο, τον Ράσας Φρανκ, που αντέστρεψε το όνομά του, κι έγινε γνωστός στην Ευρώπη ως Φρανκ Ρας. Το όνομα της μητέρας της Νταϊάνς (Φράνσις Ρας) είναι το θηλυκό αντίστοιχο του αντρικού Φρανκ Ρας.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hn8BTXdE8V0

Για τον Κάρολο, ο γάμος με τη Νταιάνα στις 29/7/81, δεν ήταν σε καμία περίπτωση από έρωτα. Κανονίστηκε με τον κρυφό στόχο, να ενωθεί η γραμμή αίματος των Γουίνδσορ, με αυτή των Γκόλντσμιθ-Ροθστσάιλντ. Όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε το βασιλικό ζεύγος, αν ήταν ερωτευμένοι, η Νταιάνα απάντησε ντροπαλά «Φυσικά» και ο Κάρολος απάντησε με αγένεια, «ό,τι κι αν σημαίνει το να’σαι ερωτευμένος»…

Το Νοέμβρη του ’81, το παλάτι ανακοίνωσε ότι η πριγκήπισσα ήταν έγκυος. Η Νταιάνα δυσκολεύτηκε με τις ναυτίες και γενικά με την υγεία της. Η βουλιμία της ήταν εμφανής σ’όσους τη γνώριζαν. Αδυνάτιζε συνέχεια. Την πρωτοχρονιά του ’82, μετά πέντε μήνες γάμου η Νταϊάνα ένιωθε απαίσια. Η σχέση τους χειροτέρευε κι ένιωθε ότι ο Κάρολος αδυνατούσε να καταλάβει αυτά που την ταλάνιζαν. Απείλησε να δώσει τέλος στη ζωή της. «Έκλαιγα γοερά, ο Κάρολος μου είπε ότι δεν πιστεύει τις ανόητες απειλές μου, και ότι θα πάει για ιππασία. Έπεσα εσκεμμένα στα σκαλιά ενώ ήμουν έγκυος. Βγήκε η βασίλισσα, είχε τρομοκρατηθεί στην πιθανότητα να αποβάλλω. Ο Κάρολος είχε βγει για ιππασία. Όταν γύρισε, έδειξε πλήρη αδιαφορία». Ήταν μία από τις πολλές απόπειρες που έκανε στην επόμενη δεκαετία.

Αποκάλυψε ότι προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της και ότι έπεσε σε ένα γυάλινο σκρίνιο στο παλάτι του Κένσιγκτον. «Ήμουν πολύ άρρωστη. Προσπαθούσαμε να το κρύψουμε αυτό. ‘Επρεπε να πάω για θεραπεία, γιατί είχα τέτοια κατάθλιψη, που προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου με ξυραφάκια».

Θυμήθηκε κι ένα άλλο περιστατικό «Μετά από 5 χρόνια γάμου, ήρθε η αδερφή μου η Τζέιν να με δει. Φορούσα ένα V μπλουζάκι και σορτσάκι. Με ρώτησε τι είναι αυτό το σημάδι στο στήθος μου, της είπα πως δεν είναι τίποτα. Την προηγούμενη νύχτα, προσπάθησα να μιλήσω στον Κάρολο. Δεν με άκουγε, είπε ότι πάλι βγάζω ψεύτικες απειλές. Σήκωσα τον σουγιά του από το κομοδίνο του και γρατζούνισα βαθιά το στήθος μου. Άρχισα να αιμορραγώ πολύ, κι εκείνος παρέμεινε απαθής.» Απόπειρες αυτοκτονίας, και απελπισμένα καλέσματα για βοήθεια. Δεν είχαν σημασία, είπε η Νταϊάνα. Κανείς δεν άκουγε. Τα ΜΜΕ περίμεναν με έντονο ενδιαφέρον να γεννήσει. Η Νταϊάνα δεν
άντεξε την πίεση και ζήτησε να γίνει ο τοκετός με τεχνητούς πόνους. Ήταν δύσκολο να ορίσουν ημερομηνία, καθότι ο μέλλων πατέρας έπαιζε συνέχεια πόλο.

«Όταν κάναμε τον Γουίλιαμ, έπρεπε να βρούμε ημερομηνία που τον βόλευε για το πόλο του. Βρήκαμε μια μέρα που βόλευε και όταν ήρθε το μωρό, έκαναν όλοι χαρές. Ήταν όμορφα. Ένιωθα ευγνώμων γι’αυτό.» Κι ενώ η Βρετανία γιόρταζε για το νέο διάδοχο, η Νταϊάνα ξανάπεσε σε κατάθλιψη. Η γέννηση του πρίγκηπα Γουίλιαμ-Άρθουρ-Φίλιπ-Λούις Γουίνδσορ στις 21/6/1982 δεν ήταν φυσική. Προκλήθηκαν πόνοι τεχνητά, στη θερινή ισημερία, τη μέρα που Δρυίδες, Μάγοι και Σατανιστές, μαζεύονται και γιορτάζουν σε παγανιστικά μνημεία, σ’ολόκληρη τη Σκοτία, την Αγγλία και την Ουαλία.
black
Οι έντονες εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν ως αργά τη νύχτα, με σεξουαλικά όργια, θυσίες, μαύρες λειτουργίες και σατανική λατρεία, στη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Οι αρχαίοι Δρυίδες, είχαν ήδη προφητεύσει ότι κάποτε στο μέλλον, στις 21 Ιουνίου, θα γεννιόταν ο ήλιος-βασιλιάς τους, από μια πριγκήπισσα.
gh
Η γέννηση του Γουίλιαμ, δεν συνοδεύτηκε μόνο από ηλιακή έκλειψη, αλλά και από ακόμα πιο σπάνια σεληνιακή έκλειψη και από παράξενες ευθυγραμμίσεις των πλανητών. (τυχαίο? δε νομίζω και σιγά μην ορίστηκε εκείνη η μέρα γέννησης, επειδή βόλευε τον Κάρολο στο πόλο…) Τη μέρα που γεννήθηκε ο Γουίλιαμ, βγήκε στους κινηματογράφους η ταινία «Omen 3, The Final Conflict» , που ειχε αμέτρητους συσχετισμούς με την Αγγλία και τον αντίχριστο. Την ίδια χρονιά, βγήκε και το αμφιλεγόμενο best seller, «Άγιο Αίμα, Aγιο Δισκοπότηρο» Ο εκδοτικός οίκος που έβγαλε το βιβλίο, ήταν στην 5η Λεωφόρο 666 της Ν. Υόρκης. (εντελώς τυχαίο κι αυτό)

Οι συγγραφείς ισχυρίστηκαν ότι ο Χριστός δεν πέθανε στο σταυρό, αλλά έζησε, παντρεύτηκε και έκανε παιδί. Ισχυρίστηκαν επίσης ότι η βασιλική γραμμή αίματος του Ισραήλ, μέσω του βασιλιά Δαβίδ, συνεχίστηκε με την κόρη του Ιησού, η οποία παντρεύτηκε στη γαλλική βασιλική οικογένεια Μεροβιγιανών. Το βιβλίο της Κίτι Κέλυ με τίτλο The Royals, αποκαλύπτει ότι η Νταϊάνα, ήταν απόγονος των Μεροβιγιανών βασιλέων. Υποδηλώνει δηλαδή ότι η Νταϊάνα, είναι φορέας του άγιου αίματος του Χριστού.

Στο μυαλό του αποκρυφιστή, η Νταϊάνα αντιπροσωπεύει το άγιο δισκοπότηρο. Είναι ο δέκτης του αίματος του Χριστού, που λέγεται ότι επέζησε στους αιώνες. Οι Ναϊτες Τέμπλαρ και οι μυστικές αδελφότητες, λέγεται ότι είναι τα αόρατα χέρια που προστάτεψαν την άγια γραμμή αίματος, μέσα από την άνοδο και την πτώση αυτοκρατοριών, μέχρι να φτάσει στον τελικό αποδέκτη, που θα διοικήσει στο όνομα του Χριστού.

Ο Σερ Λώρενς Γκάρντνερ έγραψε το best seller με τίτλο «Γραμμή Αίματος του Αγιου Δισκοπότηρου». Ισχυρίζεται ότι η ανάσταση του Ιησού, ήταν ένα ψέμα που διέδωσε η εκκλησία. Παραποίησαν τα ευαγγέλια, για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους ως άγιοι μεσάζοντες, μεταξύ των πιστών και του Χριστού που αναστήθηκε. Το εκρηκτικό best seller του Νταν Μπράουν, ο «Κώδικας Ντα Βίντσι» πούλησε πάνω από 80.000.000 αντίτυπα και μεταφράστηκε σε 44 γλώσσες. Κι αυτό το βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς έκανε παιδί με τη Μαγδαληνή, και ότι η γραμμή αίματός του, μεταβιβάστηκε σε ευρωπαϊκή βασιλική οικογένεια. Δεν λέει όμως σε ποια. Αφήνει το κοινό να μαντέψει.

Τι μήνυμα έδωσε ο «Κώδικας Ντα Βίντσι» (βιβλίο και ταινία) σ’όλο τον κόσμο;

μήνυμα 1ο: Το άγιο δισκοπότηρο δεν είναι ένα υλικό αντικείμενο. Είναι μια γυναίκα, η Μαρία Μαγδαληνή. Το άγιο δισκοπότηρο συμβολίζει τη μήτρα της, και την γραμμή αίματος του Χριστού που συνέχισε.

μήνυμα 2ο: Η Μαρία Μαγδαληνή δεν ήταν ιερόδουλη. Η εκκλησία επινόησε αυτή την ιστορία, για να κρύψει την στενή σχέση Χριστού και Μαγδαληνής.

μήνυμα 3ο: Τα κειμήλια που έκρυψαν οι Ναϊτες Τέμπλαρ, περιλαμβάνουν έγγραφα και τα οστά της Μαγδαληνής, σαν απόδειξη.

μήνυμα 4ο: Κατά τη σταύρωση, η Μαγδαληνή ήταν έγκυος. Μετά τη σταύρωση, πήγε στη Γαλλία, όπου γέννησε μια κόρη, που την ονόμασε Σάρα.

μήνυμα 5ο: Τελικά, η Σάρα έγινε νύφη στην οικογένεια των Μεροβιγιανών, οπότε είναι φορείς της άγιας γραμμής αίματος του Ιησού και της Μαγδαληνής.

μήνυμα 6ο: Μέχρι σήμερα οι Ναϊτες, έχουν στόχο να επιστρέψουν απόγονο του Χριστού στο θρόνο της Ιερουσαλήμ. Μετέδωσαν το μυστικό μέσα από ένα κρυφό δίκτυο, μυστικών οργανώσεων, που περιλαμβάνουν την Priori of Sion. Ο Ντα Βίντσι ήταν μέλος αυτής της οργάνωσης.

μήνυμα 7ο: Ο Ντα Βίντσι ήξερε το μυστικό του δισκοπότηρου και το κωδικοποίησε στον κορυφαίο πίνακά του, «το τελευταίο δείπνο».
deipno
η φιγούρα που κάθεται δίπλα στον Χριστό, δεν είναι άντρας, αλλά γυναίκα.
m-deipno
Είναι η συζυγος του Ιησού, η Μαρία Μαγδαληνή. Κι άλλος παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης έκρυψε το μυστικό του δισκοπότηρου στο έργο του.
usa
Ο Φρεδερίκος Μπαρντόλντι, ήταν ελευθεροτέκτων 33ου βαθμού. Οι ελευθεροτέκτονες της Γαλλίας του ανέθεσαν τη δημιουργία μονολιθικού αγάλματος, που ήθελαν να δωρίσουν τους ελευθεροτέκτονες της Αμερικής.

Όπως του Ντα Βίντσι, έτσι και το αριστούργημα του Μπαρτόλντι, έκρυβε το μυστικό σε κοινή θέα. Έφτιαξε άγαλμα με τη φιγούρα της Μαγδαληνής, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το άγαλμα, δεν έχει καμία σχέση με την ελευθερία. Γιατί βγάζουν οι εκδοτικοί οίκοι και τα κινηματογραφικά στούντιο των ιλουμινάτι, βιβλία και ταινίες, με θέμα την άγια γραμμή αίματος του Χριστού;


sheep
Το κίνητρο φαίνεται σ’αυτές τις φωτογραφίες του Associated Press, που δείχνουν τον Γουίλιαμ να κρατάει αμνό, όπως ο Ιησούς. Τα ΜΜΕ, προώθησαν την ιδέα ότι η Νταϊάνα ήταν φορέας της άγιας γραμμής αίματος του Χριστού, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο πρωτότοκός της και διάδοχος του θρόνου, έχει θεϊκό αίμα. Τα μονοπώλια των ΜΜΕ, δημιούργησαν την προσδοκία πως επίκειται η τελική μάχη μεταξύ καλου και κακού, κι ότι τώρα ο κόσμος χρειάζεται έναν σωτήρα.

Ο τραγικός θάνατος της Νταϊάνας, γέννησε συμπάθεια προς τον Γουίλιαμ που της έμοιαζε. Η δημοφιλία του ανέβηκε στα ύψη μετά το θάνατό της. Τώρα είναι η πιο αγαπημένη περσόνα στην Αγγλία και δεν τον αγγίζει η κακή δημοσιότητα. Το Associated Press που ελέγχουν οι Ρόθστσαϊλντ, τον προστατεύει από κριτική, σκάνδαλα και κουτσομπολιά. Τον έκαναν πακέτο, ως υπεύθυνο, όμορφο και «άγιο» διάδοχο του θρόνου. Για να προετοιμαστεί για το ρόλο του βασιλιά, ο Γουίλιαμ
εκπαιδεύτηκε σε όλα τα σώματα του βρετανικού στρατού.

pilotos
Ο ρόλος του ως πιλότου ανεύρεσης και διάσωσης της RAF, φτιάχνει το σκηνικό για ηρωική δράση που αγιοποιείται. Πώς θα ήταν η ζωή κάτω από την ομπρέλα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, με κυβερνήτη έναν παγκόσμιο βασιλιά; Ποιοι είναι οι υποψήφιοι κάτω από τους οποίους ο κόσμος θα ήταν πρόθυμος να ενωθεί, και που θα αποδεχόταν ως παγκόσμιο βασιλέα και σωτήρα; Η προφητεία της Αγ. Γραφής αποκαλυπτει οτι ο παγκόσμιος βασιλιάς που θα έρθει, είναι ο πρίγκηπας του σκότους, ή Αντίχριστος.

vs
Θα φέρει την ειρήνη αφοπλίζοντας τον κόσμο από τα όπλα πολέμου. Θα ανέβει στην εξουσία σε μια πλατφόρμα ειρήνης και θα ισχυριστεί ότι είναι ο σωτήρας της ανθρωπότητας. Όμως, θα είναι ένας κάλπικος σωτήρας. Όταν θα το κάνει αυτό, θα κρατάει την εξουσία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός παγκόσμιου στρατού.
(συνεχίζεται)

πηγή:ideografhmata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου